BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

OP DE WEG EN OFFROAD

De Range Rover Evoque combineert raffinement met offroad-capaciteiten en kan met gemak extreme rijomstandigheden aan.

TERRAIN RESPONSE

Ga iedere uitdaging aan en overwin moeilijk terrein; optimaliseer de rijbeleving van de Range Rover Evoque door te kiezen uit één van de vijf Terrain Response instellingen. Terrain Response 2 evalueert de rijomstandigheden. Dit bekroonde systeem tilt autorijden naar het hoogste niveau door systematisch de meest geschikte instelling te selecteren.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Dit geavanceerde systeem stelt u in staat een vaste, lage snelheid in te stellen en deze ook onder uitdagende omstandigheden te handhaven. All Terrain Progress Control werkt als een conventionele cruise control bij snelheden tussen 1,8 en 30 km/h.

DOORWAADDIEPTE

Ultrasoon-sensoren, die zijn geïntegreerd in de buitenspiegels, detecteren en waarschuwen automatisch indien de waterhoogte de toonaangevende doorwaaddiepte van de Range Rover Evoque van maximaal 600 mm nadert. Ook de optionele functie Wade Sensing ondersteunt u bij het waden en is een onmisbare aanwinst bij het veilig navigeren over ondergelopen wegen.

TREKGEWICHT

De Range Rover Evoque biedt een geremd trekgewicht tot 2.000 kg. Als optie kan een afneembare of elektrisch uit-/inklapbare trekhaak worden gemonteerd. U kunt de veelzijdigheid van uw auto verder vergroten door te kiezen uit het programma Land Rover Gear Accessoires.

White Range Rover Evoque driven on gravel open road in Mountains
White Range Rover Evoque driven up gravel hill in desert
White Range Rover Evoque effortlessly wading through river
White Range Rover Evoque towing a caravan whilst being driven on city road
Autoplay Stop
Side profile view of White Range Rover Evoque parked in the mountains

BESTUURDERSONDERSTEUNING

 • CLEARSIGHT GROUND VIEW

  Met het optionele ClearSight Ground View1 kunt u als het ware 'door' de motorkap kijken en tijdens het rijden meerdere exterieuraanzichten van de auto bekijken, zoals de bodem onder de voorzijde of de wielen.

 • White Range Rover Evoque Icon on uphill desert sandy road

  HILL START ASSIST

  Zorgt ervoor dat de auto niet achteruit rolt bij wegrijden op een helling.

 • Low Traction Launch White Icon

  LOW TRACTION LAUNCH

  Door de precieze dosering van koppel naar de wielen, kan de bestuurder de beschikbare grip optimaal benutten. Low Traction Launch is actief totdat de Range Rover Evoque een snelheid van 30 km/h bereikt, waarna de auto naadloos terugkeert naar de eerder door de bestuurder geselecteerde modus.

 • Range Rover Evoque White Icon on downhill gravel road background

  HILL DESCENT CONTROL

  Hill Descent Control helpt bij het beheerst afdalen van moeilijke hellingen. Het systeem houdt een constante afdaalsnelheid aan en remt de wielen individueel af.

CAPACITEITEN & TECHNOLOGIE

 • White Range Rover Evoque driven down gravel road with Gradient Release Control

  GRADIENT RELEASE CONTROL

  De Range Rover Evoque is tevens uitgerust met Gradient Release Control, dat is ontworpen om te voorkomen dat de auto ongecontroleerd met grote snelheid wegrijdt op een steile afdaling wanneer u het rempedaal loslaat.

 • Range Rover Evoque Advanced Tow system controls Range Rover Evoque's steering to achieve the desired trailer trajectory via the Touchscreen

  ADVANCED TOW ASSIST

  Het optionele Advanced Tow Assist3 stelt de bestuurder in staat de trailer naar een bepaalde plaats te manoeuvreren bij het achteruitrijden. Door de draaiknop te bedienen regelt het systeem de besturing van de Range Rover Evoque zodanig dat de trailer in de gewenste richting wordt gestuurd, zoals weergegeven op het touchscreen.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Alleen beschikbaar i.c.m. Drive Pack, 360° Surround Camera en elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend, met instapverlichting.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.