BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Een schat aan informatie en entertainment.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het optionele 12,3" HD Interactive Driver Display, met hoge resolutie en haarscherpe grafische weergave, toont op heldere wijze en zonder u af te leiden informatie voor autorijden, entertainment en actieve veiligheid, waaronder navigatie, telefoon en media.

TOUCH PRO DUO

De optionele, dubbele, high-definition 10" touchscreens bieden nog meer flexibiliteit en bedieningsgemak. Zo kunt u bijvoorbeeld in het bovenste scherm het navigatiesysteem weergeven en via het onderste scherm andere functies, zoals entertainment of climate control, bedienen.

HEAD-UP DISPLAY

Deze functie projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Dankzij de kristalheldere, full-colour weergave met hoge resolutie ziet u moeiteloos alle informatie.

STUURWIEL

Voor uw gebruiksgemak zijn in het met leder beklede stuurwiel belangrijke bedieningstoetsen geïntegreerd, waaronder die voor media en telefoon. Voor een nog sportievere uitstraling, heeft het R-Dynamic stuurwiel geperforeerd leder ter hoogte van de optimale handposities op de stuurwielrand.

Range Rover Evoque Interactive Driver Display
Driver accessing media library via the Range Rover Evoque 10 inch multimedia touchscreen
Range Rover Evoque Head-Up Display Inforgraphic on windscreen
Range Rover Evoque leather wrapped steering wheel incorporates key controls including media and phone
Autoplay Stop

INFOTAINMENT

 • Online Media accessed via Range Rover Evoque Touchscreen

  ONLINE MEDIA

  Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone te gebruiken. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal, voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto. Alleen beschikbaar in combinatie met Connect Pro.

 • Range Rover Evoque connectivity with two USB ports, a micro sim slot and 12v power socket

  CONNECTIVITY

  Het bergvak in de middenconsole van de Range Rover Evoque is voorzien van twee USB-poorten en een 12V-aansluiting. Voor achterpassagiers is er een 12V-aansluiting of twee optionele USB-poorten om apparaten op te laden. Dankzij het Click & Go-systeem kunnen zij op comfortabele wijze een tablet gebruiken.

 • SMARTPHONE PACK

  Met de InControl Apps-technologie van dit pack kunt u speciale, voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw Apple™ smartphone bedienen via het touchscreen.

 • Driver accessing Range Rover Evoque via the app on smartwatch

  REMOTE

  Met behulp van uw smartphone of smartwatch kunt u vooraf de climate control instellen, uw auto vergrendelen of ontgrendelen en uw afgelegde routes bijhouden. Deze service is compatible met de meeste smartphones, Android™ Wear of Apple Watch.

Driver accessing Dynamic Set-Up via the touchscreen to adjust Range Rover Evoque driving style

ENTERTAINMENT EN APPS

 • MERIDIAN™ AUDIOSYSTEMEN

  De Meridian™ audiosystemen en het geavanceerde Digital Signal Processing-algoritme zorgen ervoor dat ritme, kracht en timing van elk muziekstuk exact kunnen worden waargenomen zoals de artiest het heeft bedoeld.

 • IGUIDE

  iGuide is een mobiele handleiding die zorgt dat u altijd en overal een antwoord op uw vraag krijgt. In de Land Rover iGuide-app vindt u uitleg over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw Range Rover Evoque.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

Meridian™ is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.

InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.