BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

EXTERIEUR

Strak lijnenspel, pure carrosserievlakken en grote aandacht voor detail dragen alle bij aan het moderne design en raffinement van de Range Rover Evoque. Uitklapbare, verzonken portiergrepen, optionele 21"-velgen en Matrix LED-koplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een opvallende uitstraling.

 • RANGE ROVER EVOQUE

  De Range Rover Evoque heeft een minimalistisch en verfijnd design.

 • RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC

  De Range Rover Evoque R-Dynamic verlegt de grenzen met een krachtiger, sportiever design.

 • Range Rover Evoque Flush Door Handles

  VERZONKEN PORTIERGREPEN

  Strak en elegant: passend bij de progressieve designprincipes van de Range Rover Evoque. Het design, met aandacht voor het detail, komt tot uiting in de verzonken portiergrepen, die bijdragen aan het grote raffinement en de moderne uitstraling van de auto.

 • Range Rover Evoque Matrix LED Headlights

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting bieden een adaptieve lichtbundel. Deze maximaliseert de grootlichtsecties voor ultiem zicht, en werpt een schaduw over tegemoetkomend verkeer om zo verblinding te voorkomen.

INTERIEUR

Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor het interieurdesign van onze auto's gevormd.

 • Range Rover Evoque Interior Craftmanship

  HOOGWAARDIGE INTERIEURKWALITEIT

  De zelfverzekerde uitstraling van de Range Rover Evoque komt tot uiting in interieurelementen die zijn afgewerkt in Windsor leder, Kvadrat premium wolmix en Eucalyptusvezel-stof.

 • Range Rover Evoque split sliding armrest

  GEDEELDE MIDDENARMSTEUN VOORIN

  De gedeelde middenarmsteun voorin maximaliseert het comfort van de bestuurder en voorpassagier; beide delen zijn onafhankelijk van elkaar verstelbaar.

 • Range Rover Evoque Seating Detail

  ZITPLAATSEN

  Voorstoelen zijn beschikbaar van een 8-voudig handmatig verstelbare uitvoering, tot een 10-, 14- en 16-voudig elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast zijn als optie ook koel-/verwarmbare voorstoelen beschikbaar, alsmede een memoryfunctie en een massagefunctie.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.