BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

MOTOREN

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement: er is een uitgebreid programma motoren beschikbaar voor de Range Rover Evoque, inclusief een Plug-in Hybrid.

HET PROGRAMMA

 • Land Rover Petrol Engine

  BENZINE

  Ons programma benzinemotoren is ideaal als u niet zo vaak rijdt of regelmatig kortere afstanden aflegt.

 • Land Rover New Diesel Engine

  NIEUWE DIESELMOTOREN

  Onze nieuwe dieselmotoren zijn net zo schoon als benzinemotoren en produceren bovendien minder CO2. Met een lager brandstofverbruik over langere afstanden en meer koppel zijn ze ideaal voor langere ritten, trekken of offroad-rijden.

 • X-Ray view of Plug In Hybrid Motor

  PLUG‑IN HYBRID

  De Range Rover Evoque Plug-in Hybrid (PHEV) combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 227 kW/309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de EV-modus.

RIJDYNAMIEK

Range Roveer Evoque driven on city road
 • Range Rover Evoque Sportshift Selector

  SPORTSHIFT SELECTOR

  De SportShift Selector is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Bij offroad-rijden kunt u hiermee snel en efficiënt voor- en achteruit manoeuvreren op uitdagende ondergrond, zoals sneeuw, zand en modder.

 • Overhead of white Range Rover Evoque driving on open road approaching sandy road

  ACTIVE DRIVELINE

  Zorgt voor nog meer tractie, stabiliteit en controle onder uitdagende rijomstandigheden. In situaties waar dat nodig is, zorgt Active Driveline1 voor een onafhankelijke verdeling van het aandrijfkoppel over ieder afzonderlijk achterwiel. Daarbij wordt effectief gebruikgemaakt van de beschikbare grip en wordt wielslip tot een minimum beperkt.

 • CONFIGURABLE DYNAMICS

  Met de optionele functie Configurable Dynamics kunt u de gasklep-parameters, de transmissie-schakelpunten, de besturing en de wielophanging van de Range Rover Evoque configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

 • Rear View of Range Rover Evoque driven on city road

  ADAPTIVE DYNAMICS

  Met Adaptive Dynamics, dat wordt bediend via het touchscreen, biedt de Range Rover Evoque een nog betere carrosseriebeheersing, met minder overhellen en een scherpere respons.

 • Range Rover Evoque driven on city road with roll stability control functionality active

  ROLL STABILITY CONTROL

  Geïntegreerd in Dynamic Stability Control (DSC) om het risico van kantelen te reduceren, zodat ook plotselinge of extreme uitwijkmanoeuvres veilig kunnen worden uitgevoerd.

 • Rear view of Range Rover Evoque driven on city road

  DYNAMIC STABILITY CONTROL

  Reduceert het motorkoppel en remt individuele wielen af om de rijrichting van de auto te corrigeren en zo onderstuur of overstuur te neutraliseren.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Alleen i.c.m. D240- en P300-motoren.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.