BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BAGAGERUIMTE

Het interieur van de Range Rover Evoque biedt een optimaal bruikbare ruimte en verschaft inzittenden de hoogste niveaus van comfort en opbergruimte.

5 ZITPLAATSEN

591liter

De bruto inhoud bedraagt 591 liter. Dit is gelijk aan een inhoud volgens de VDA-norm van 472 liter, gemeten met massieve blokken. U kunt dus gemakkelijk met vier vrienden op pad.

4 ZITPLAATSEN

908liter

Klap een van de zitplaatsen achterin neer en profiteer van een grotere bruto inhoud van 908 liter. Zo kunt u alle tassen en koffers meenemen die u nodig hebt, dankzij een bruikbare VDA-inhoud van 746 liter.

3 ZITPLAATSEN

1066 literliter

Met deze configuratie wordt de bagageruimte vergroot tot 1.066 liter als u rijdt met twee passagiers. De inhoud volgens de VDA-norm wordt dan 882 liter.

2 ZITPLAATSEN

1383 literliter

Profiteer volop van de beschikbare bagageruimte als u met één passagier rijdt, met een bruto inhoud van maximaal 1.383 liter en een inhoud volgens de VDA-norm van maximaal 1.156 liter.


KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

De bruto inhoud geldt als standaard in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof. De VDA-inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en is een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

 • Driver positioning foot next to White Range Rover Evoque to open the boot via powered gesture tailgate function

  HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING

  Met de handsfree elektrische achterklepbediening kunt u de achterklep openen of sluiten zonder de achterklep van de Range Rover Evoque aan te hoeven raken.

 • Range Rover Evoque Cabin Air Ionisation for improved air quality

  IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

  Ionisatie van interieurlucht, op basis van van Nanoe™-technologie, verbetert de luchtkwaliteit in het interieur en verwijdert allergenen, bacteriën en de bijbehorende geuren uit de ventilatielucht en draagt daarmee bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers.

 • Range Rover Evoque Front door bins

  SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

  De nog grotere bagageruimte van de Range Rover Evoque kan eenvoudig worden aangepast aan uw wensen. De opbergvakken in de voorportieren hebben nu een gezamenlijke inhoud van 9,6 liter – meer dan genoeg ruimte om al uw belangrijke zaken, water en snacks onder handbereik te houden.

 • ACTIVITY KEY

  Met de Activity Key kunt u genieten van uw favoriete activiteiten en de autosleutel veilig in uw auto laten. De Activity Key (optie) is een robuuste, volledig waterdichte polsband. U kunt uw conventionele sleutel gewoon in de auto laten en de Activity Key gebruiken om uw Range Rover Evoque te ver- en ontgrendelen.

VEILIGHEID

 • ISOFIX in rear seat of Range Rover Evoque

  ISOFIX

  Voor nog meer veiligheid voor het hele gezin zijn standaard twee ISOFIX-bevestigingspunten voor baby-/kinderzitjes geïntegreerd in beide buitenste zitplaatsen van de achterbank.

 • Overhead view of Range Rover Evoque showing airbags deployed

  AIRBAGS

  De Range Rover Evoque is voorzien van een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder, passagiers en voetgangers, waarbij de airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • Range Rover Evoque driven on city road

  AANDRIJFSYSTEMEN

  De Range Rover Evoque gebruikt de nieuwste veiligheidstechnologieën, zoals Electronic Brakeforce Distribution (EBD), dat automatisch de remkracht naar de voor- en de achteras varieert om de remweg te verkorten, met behoud van de stabiliteit en de bestuurbaarheid van de auto.

STANDAARD BESTUURDERSONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

 • Range Rover Evoque Emergency braking system

  EMERGENCY BRAKING

  Wanneer het risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd, volgt een visuele waarschuwing. Indien de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem de auto automatisch af. Het systeem detecteert bij snelheden van 5 tot 80 km/h het risico op frontale botsingen met voertuigen en bij snelheden van 5 t/m 60 km/h de aanwezigheid van voetgangers en fietsers.

 • Range Rover Evoque Lane keep Assist System on road

  LANE KEEPING ASSIST

  Detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten de rijstrook dreigt te komen en zorgt voor tegenstuur om u subtiel terug te leiden.

 • Range Rover Evoque Front and Rear Parking aid system

  PARK DISTANCE CONTROL VOOR EN ACHTER

  Maakt manoeuvreren gemakkelijker. Wanneer u de achteruitversnelling selecteert, of de functie activeert via het touchscreen, geven grafische afbeeldingen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

 • Range Rover Evoque Rear View Camera System

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Biedt extra zicht bij het achteruitrijden. Als ondersteuning bij het parkeren worden de Range Rover Evoque en de verwachte baan van de auto aangegeven op het touchscreen.

OPTIE PACKS

Kies uit verschillende optie packs om uw rijbeleving te verbeteren.

 • PARK ASSIST

  Het Park Pack omvat vier functies. Park Assist maakt fileparkeren en dwars op de rijrichting parkeren gemakkelijker dan ooit door de auto zelf in en uit een geschikte parkeerplek te sturen. Symbolen en meldingen op het display leiden u door de manoeuvre.

 • Range Rover Evoque 360 Parking Aid

  360° PARK DISTANCE CONTROL

  Verschaft nog meer zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe plekken. De sensoren vóór, achter en aan de zijkanten geven real-time geluidssignalen en visuele feedback via het touchscreen zodat u weet hoe dicht u bij obstakels bent.

 • Range Rover Evoque Rear Traffic Monitor

  REAR TRAFFIC MONITOR

  Het systeem waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

 • Range Rover Evoque Clear Exit Monitor

  CLEAR EXIT MONITOR

  Biedt achterpassagiers extra veiligheid bij het uitstappen uit de Range Rover Evoque door te waarschuwen voor naderende gevaren, zoals passerende voertuigen en fietsers.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.