BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

HOOGTEPUNTEN

 • DESIGN

  De evolutie van onze designfilosofie. Met zijn opvallende coupé-styling is de Range Rover Evoque een onweerstaanbare opvolger van de Evoque die wereldwijd alle harten veroverde.

 • TECHNOLOGIE

  De Range Rover Evoque kan als optie worden uitgebreid met nog meer intuïtieve en innovatieve technologieën, waaronder Touch Pro Duo, 12,3" Interactive Driver Display, Head-Up Display en Meridian™ audiosysteem.

 • CAPACITEITEN

  Toonaangevende capaciteiten, zowel op de weg als offroad, garanderen dat deze compacte SUV op elke ondergrond en onder alle omstandigheden een zelfverzekerde rijbeleving biedt.

DESIGN

De volmaakte verhoudingen geven de auto een dramatische houding en silhouet, en versterken de opvallende verschijning van de Range Rover Evoque.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

KLIK OM TE KIEZEN

SCHUIF OM TE KIEZEN

KENMERKEN

 • EVOQUE MODELLEN

  De Range Rover Evoque heeft een minimalistisch en verfijnd design. De Range Rover Evoque R‑Dynamic verlegt grenzen, met een krachtiger, sportiever design dat bijdraagt aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van de auto.

 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN

  Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor het interieurdesign van onze auto's gevormd. Zorgvuldig geselecteerd om een verfijnd en verleidelijk interieur te creëren.

 • INFOTAINMENT

  Touch Pro biedt een schat aan informatie en entertainment, en Touch Pro Duo beschikt over de meest intuïtieve technologieën. Zo haalt u het meeste uit elke reis.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel traploos worden verdeeld over de voor- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

 • PLUG-IN HYBRID

  De Range Rover Evoque Plug-in Hybrid (PHEV) is zowel ideaal voor stadsritten als voor weekendjes weg, en biedt volledig elektrisch emissievrij rijden. Hij kan worden opgeladen via een DC-snellader.

 • CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Zorgt voor een onbelemmerd zicht op de weg achter u1, zelfs met personen op de achterbank of grote objecten in de bagageruimte.

ACCESSOIRES

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


1Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.


Meridian™ is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.


Specificaties die zijn omschreven als uniek voor de Range Rover Evoque First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of in combinatie met auto's van het tweede modeljaar of later.


InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen derhalve afwijken van die van de uitvoeringen in ons land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie of configureer uw auto online.