ONTWERP


KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK EXTERIEUR

De Range Rover Sport heeft een gespierd en perfect geproportioneerd uiterlijk. Hij is ontworpen om indruk te maken, ongeacht uw bestemming.

/
/
Please enable javascript on your browser.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

/
/

PRESTATIES

/
/
/

TECHNOLOGIE

/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

** De derde zitrij is geschikt om door oudere kinderen te worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten.

/

CAPACITEITEN

/
/
/
TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER SPORT

Kies Uw Uitvoering

/

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.