UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

TECHNOLOGIE ALS BASIS VOOR DESIGN

Een door en door verfijnd ontwerp, met vlak met de carrosserie liggende ruiten en extreem precieze maatvoering. Nieuwe technologieën geven de ontwerpers meer vrijheid bij het design en versterken de strakke lijnen en aërodynamische prestaties van de New Range Rover Sport, inclusief de verborgen onderste ruitlijsten en het lasergelaste dak die voor een moderne, naadloze uitstraling zorgen.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

ACTIVE NOISE CANCELLATION

De nieuwe generatie Active Noise Cancellation filtert ongewenste geluiden uit, zodat u nog meer kunt genieten van elke rit. Microfoons in elke wielkuip detecteren geluid. Digitale processoren berekenen het geluid dat nodig is om deze ongewenste frequenties te neutraliseren met behulp van de luidsprekers in het interieur en in de hoofdsteunen.

MERIDIAN SIGNATURE SOUND AUDIOSYSTEEM

Kies voor meer geluidskwaliteit. Het krachtige Meridian Signature Sound audiosysteem biedt een HiFi-muziekweergave met tot wel 29 luidsprekers, een subwoofer en een uitgangsvermogen van 1.430 W, voor een persoonlijke geluidsomgeving en een fantastische audiobeleving voor de vier inzittenden in de auto.

IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

De luchtkwaliteit in het interieur wordt enorm verbeterd met het Cabin Air Purification Pro-systeem. Het PM2.5-filter en de nanoe™ X-technologie zorgen voor een aanzienlijke vermindering van geuren, bacteriën en allergenen, met inbegrip van het SARS-CoV-2-virus*, in het interieur. Daarnaast verbetert het CO2-management het welzijn en de alertheid van alle inzittenden door het CO2-niveau te evalueren en te reguleren. U kunt het systeem op afstand bedienen en het interieur voorbereiden voor vertrek.

ALL WHEEL STEERING

Red Range Rover Sport

HOGERE SNELHEID

Met de vierwielbesturing All Wheel Steering kunnen de achterwielen tot 7,3 graden mee- of tegensturen, waardoor de stabiliteit van de New Range Rover Sport bij hogere snelheden wordt verbeterd door in dezelfde richting te sturen als de voorwielen.

A view of the Range Rover Sport from the rear

LAGERE SNELHEID

Bij lagere snelheden stuurt All Wheel Steering de achterwielen in de tegenovergestelde richting van de voorwielen voor een superieure wendbaarheid. De New Range Rover Sport heeft een draaicirkel van minder dan 11 m – vergelijkbaar met die van een compacte hatchback gezinsauto.

DIGITALE LED-KOPLAMPEN

Digitale LED-koplampen met signature-dagrijverlichting bieden met een bereik van tot wel 500 m een helder zicht in het donker. Elke koplamp is voorzien van 1,3 miljoen digitale microspiegeltjes die de lichtbundel aanpassen om tot 16 objecten te maskeren. De verlichting wordt geoptimaliseerd en het risico op verblinding van andere weggebruikers wordt tot een minimum beperkt.

BLIJF ONTDEKKEN

HOOGTEPUNTEN

Een nieuw niveau van inspiratie.

RANGE ROVER SPORT-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

*Texcell-onderzoek, 2020, uitgevoerd voor en resultaat aangeleverd door Panasonic.