UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

UITVOERINGEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elke uitvoering.

UITVOERINGEN

Elke volgende uitvoering biedt extra uitrusting en exclusieve kenmerken.

EDITIONS

Een exclusieve interpretatie van de auto. Gedurende beperkte tijd of in gelimiteerde oplage beschikbaar.

KIES UW UITVOERING

Zijn puurste vorm.
Visuele accentuering van de assertieve aanwezigheid.
Onmiskenbare uitdrukking van sportieve luxe.
Samengesteld voor u.

RANGE ROVER SPORT S

Prijs vanaf

€ 107.016

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT SE

Prijs vanaf

€ 113.651

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 116.879

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 125.852

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf

€ 143.869

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER SPORT FIRST EDITION

Prijs vanaf

€ 147.759

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

INNOVATIE

De nieuwe maatstaf.

ELECTRIC HYBRID

Ontdek elektrisch.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

*Alleen standaard op D350, P530 en P510e

**Alleen standaard op P530 en P510e

 

1Fair Use-beleid van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is voorbereid voor Android Auto. Door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.