UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

OPTIEPACKS VOOR EXTERIEUR 

EXTERIEUROPTIES

Een keuze uit aantrekkelijke lakkleuren, lichtmetalen velgen en dakopties.


LAKKLEUREN 

Kies uit een selectie van 12 kleuren, waaronder Varesine Blue, Giola Green en Ostuni Pearl White.

 

VELGOPTIES

De Range Rover Sport is geraffineerd van top tot teen, met een keur aan stijlen en afwerkingen voor lichtmetalen velgen van 20" tot 22" en de compleet nieuwe 23" lichtmetalen velgen, voor sportieve en dynamische prestaties van topniveau.

KIES UW DAK

Met zowel het vaste panoramadak als het glazen panoramadak met elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldeel vóór baadt het interieur van de Range Rover Sport in natuurlijk licht. Verkrijgbaar in de door u gekozen carrosseriekleur of als dak in contrastkleur Narvik Black.

INTERIEUROPTIES

Een keur aan interieuropties voor een moderne en verfijnde reiservaring.

Range Rover Sport modern Infotainment System

CONFIGUREERBARE INTERIEURVERLICHTING 

Met de keuze uit 30 kleuren benadrukt de interieurverlichting de ontwerpkenmerken van de Range Rover Sport en draagt deze bij aan een werkelijk unieke, ontspannen ambiance.

Range Rover Sport Sill Treadplates

DORPELLIJSTEN MET VERLICHTING 

Voeg een premium touch toe aan uw Range Rover Sport met metalen dorpellijsten met verlichting en 'RANGE ROVER' woordmerk (optie).

Range Rover SV having folding table and a fridge with built-in champagne flutes

OPBERGVAK MET EXTRA KOELFUNCTIE 

Met de extra koelfunctie voor het opbergvak in de middenconsole voorin (optie) kunt u onderweg genieten van gekoelde drankjes. Houdt maximaal vier flessen van 500 ml koel bij 5° C.

SV BESPOKE

Personaliseer uw Range Rover Sport met exclusieve opties van Special Vehicle Operations.

PERSOONLIJKE VERZOEKEN

De SV Bespoke Match-to-sample-service biedt u bijna oneindige mogelijkheden om een auto te laten creëren in de kleur van uw keuze.

UNIEKE AFWERKINGEN

SV Bespoke lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met unieke afwerkingen, waaronder accenten in Gloss Black en Carbon Fibre.

MINUTIEUS VORMGEGEVEN DETAILS

Interieuropties voor uw Range Rover Sport zijn onder andere de exclusieve SV Bespoke hemelbekleding in Suedecloth en een interieurafwerking in Satin Forged Carbon.

VEILIGHEID EN BESTUURDERSONDERSTEUNING

Ons programma assistentiefuncties voor rijden en parkeren is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke rit even veilig als plezierig is.

PERSONALISEREN

Een uitgebreid programma verfijnde accessoires die perfect passen bij het dynamische karakter van de Range Rover Sport.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

In- en uitstappen is gemakkelijker met de automatische, elektrisch uitklapbare treeplanken. Deze kunt u ook gebruiken voor toegang tot dakdragers als de portieren zijn gesloten.

DASHCAM

Een naadloos geïntegreerde dashcam kan worden ingesteld voor opnames als uw auto wordt benaderd terwijl deze is geparkeerd. Met full HD-videocamera's aan voor- en achterzijde.

PET PACKS

Kies uit drie Pet Packs, met accessoires als een bagagevloermat, bagagevangrek, quilted beschermhoes, oploopplank, waterbak, draagbaar afspoelsysteem en inklapbare reisbench.

UIT-/INKLAPBARE TREKHAAK

Een speciaal ontwikkeld trekhaaksysteem is uitgevoerd met een elektrisch uit-/inklapbare trekhaak. De trekhaak wordt uitgeklapt met één druk op de knop en kan discreet achter de bumper worden ingeklapt wanneer deze niet wordt gebruikt.

Range rover Sport Side Step Citroen Jumpy Space
Range Rover Sport Rearview Mirror
Red range rover sport with 2 dogs in the background
Range Rover Sport Drawbar Trailer Hitch Kit
Autoplay Start
Autoplay Stop

BLIJF ONTDEKKEN

HOOGTEPUNTEN

Een nieuw niveau van inspiratie.

RANGE ROVER SPORT-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

De kunst van de Range Rover Sport.

*Alleen verkrijgbaar voor de Range Rover Sport Dynamic-uitvoeringen.