UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NEW RANGE ROVER SV

Verfijnd. Luxueus. Exclusief. De meest verfijnde Range Rover die wij ooit hebben gecreëerd.

RANGE ROVER LUXE

Bewonder het prachtige exterieur met de exclusieve grille en voorbumper, en het two-tone 'RANGE ROVER' woordmerk. Neem plaats op de met prachtige Semi-aniline leder beklede stoelen. Ervaar het gevoel van de luxueuze bedieningselementen in Gloss White Ceramic. Elke rit voelt als een speciale gelegenheid.

PERSONALISEER UW SV

Het samenstellen van uw Range Rover SV is een persoonlijke ervaring.  Exclusief voor SV zijn materialen als de afwerking in Gloss White Ceramic met mozaïekpatroon in reliëf of het contrasterende Natural Dark Linear Wenge-houtfineer met ingelegd metalen mozaïek.

NAADLOZE CONNECTIVITY

Pivi Pro is intuïtief te gebruiken en eenvoudig te verbinden met uw smartphone, en is een aanwinst voor zowel bestuurder als passagiers. Twee 13,1" touchscreens, exclusief voor SV, bieden de achterpassagiers alle informatie en entertainment die ze maar kunnen wensen.

SV SIGNATURE SUITE

De SV Signature Suite met vier zitplaatsen (optie) voor Long Wheelbase-uitvoeringen biedt passagiers de ultieme rijbeleving. Moeiteloos gemak wordt hier gecombineerd met nog hogere comfortniveaus.

EEN HARMONIEUZE CREATIE

De lange achterconsole is afgewerkt in Windsor leder of in ledervrij UltrafabricsTM1 en heeft een bovenzijde in houtfineer en geïntegreerde ambianceverlichting. Met de Rear Seat Touchscreen Controller kunnen passagiers op de tweede zitrij hun comfort en entertainment regelen.

SUPERIEUR COMFORT STAAT VOOROP

De SV Signature Suite vestigt nog sterker de aandacht op het comfort van de Range Rover. De bekerhouders en het verlichte deurtje van de koelkast in de achterconsole worden elektrisch bediend via de Rear Seat Touchscreen Controller. Door SV ontworpen Dartington kristallen glazen voegen extra finesse toe.

RUIMTE IS VEELZIJDIG

De elektrisch uitklapbare 'Club'-tafel met gewelfde armsteun en exclusieve accentverlichting wordt bediend met de Rear Seat Touchscreen Controller. U zult zien dat de ruimte eronder slim is benut met geïntegreerde en veilige opbergruimtes in de middenconsole.

SV INTREPID-THEMA

Dynamisch. Met karakteristieke 'stealth'-details.

ACCENTEN EN DETAILS

Interieurdetails van dit thema omvatten exclusieve fineersoorten2, afwerkingen en bedieningselementen in Satin Black Ceramic. Metalen exterieuraccenten in Anthracite en Graphite Atlas zorgen voor een nog markanter uiterlijk.

VERDER GEPERSONALISEERD

De dynamische focus van het SV Intrepid-thema kan nog verder worden benadrukt met het dak in contrastkleur Black, remklauwen in Red en 23" lichtmetalen velgen 'Style 1077' in Satin Black met accenten in Narvik Black Gloss en afwerking in Dark Tinted Lacquer.

ZONDER LEDER

De duurzame UltrafabricsTM-stof is een ledervrij alternatief en is beschikbaar op het SV Intrepid-thema. Het zachte, soepele en sterke materiaal heeft een unieke rechthoekige geperforeerde afwerking.

SV SERENITY-THEMA

Pure luxe met subtiele accenten ter onderstreping van de exclusiviteit.

ACCENTEN EN DETAILS

Elke millimeter van het SV Serenity-thema is gericht op luxe. Exterieurdetails schitteren in Corinthian Bronze en exclusieve two-tone kleurenthema's voor het interieur benadrukken de indrukwekkende kenmerken van de auto.

VERDER GEPERSONALISEERD

Het exterieur van de SV Serenity kan nog onderscheidender worden gemaakt met een dak in contrastkleur Corinthian Bronze en 23" lichtmetalen velgen 'Style 1077' in Gloss Dark Grey met accenten in Corinthian Bronze Satin.

HOUTFINEER MET MOZAÏEK-INLEG

Uit de reeks exquise nieuwe houtfineren en afwerkingen met inleg en accenten in mozaïekpatroon blijkt een nauwgezette aandacht voor detail. Geborduurde mozaïekdetails op de stoelen maken het interieur compleet.

MOTOREN VAN DE NEW RANGE ROVER SV

ELECTRIC HYBRID

De Range Rover SV is beschikbaar met een nieuwe electric hybrid-motor met een grotere actieradius. De 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met 105 kW elektromotor levert een gecombineerd vermogen van 375 kW/510 pk.

Range Rover SV in white driving in seaside background

BENZINE EN DIESEL

De Range Rover SV is beschikbaar met onze meest geavanceerde motoren ooit, waaronder de nieuwe 390 kW/530 pk V8 Twin Turbocharged benzinemotor en de 258 kW/350 pk mild hybrid Ingenium zescilinder dieselmotor.

BLIJF ONTDEKKEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unieke auto's van Land Rover.

NEW RANGE ROVER

Bekijk het volledige Range Rover programma.

1Afhankelijk van het geselecteerde kleurenthema.

2Satin Dark Woven Mesh houtfineer beschikbaar vanaf medio 2022.