RANGE ROVER EVOQUE: BOUW UW EIGEN AUTO

Selecteer de door u gewenste carrosserie-uitvoering en gebruik ons modelfilter om een uitvoering en motor te selecteren die aansluiten op uw wensen.

RANGE ROVER EVOQUE

De vijfdeurs uitvoering, die nu nog verder is ontwikkeld, biedt zowel een prachtig, eigentijds en kinetisch design, als uitstekende instapmogelijkheden en extra functionaliteit in overeenstemming met specifieke lifestyle-wensen. Het 'zwevende' dak, de oplopende taillelijn en het atletische lijnenspel zijn onderdeel van een design dat perfect aansluit op een moderne lifestyle.

SELECTEER MODEL
RANGE ROVER EVOQUE COUPÉ

Dit compacte premium model is, met zijn ranke en individualistische design, een krachtige interpretatie van klassieke Range Rover ontwerpelementen. Zijn compromisloze lijnenspel en markante details, trekken gegarandeerd overal de aandacht. In het interieur garandeert een sfeer van ontspannen moderniteit dat iedereen comfortabel op zijn bestemming arriveert.

SELECTEER MODEL
RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE

Deze SUV Convertible combineert een absoluut markante visuele uitstraling met pure Land Rover capaciteiten. De auto profiteert ook van een lagere rijhoogte, die bijdraagt aan de krachtige houding. Bovendien biedt hij op de weg altijd een alert en zeer handelbaar rijgedrag. Een uitgebreid optie- en accessoiresprogramma biedt volop mogelijkheden voor personalisering.

SELECTEER MODEL

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.