EVOQUE CONVERTIBLE OPTIES EN ACCESSOIRES

OPTIE PACKS
/

PRAKTISCH

PRAKTISCH

WINDSCHERM

Het windscherm is beschikbaar als optie en als accessoire. Het scherm draagt bij aan het comfort voorin door tocht en luchtwervelingen van achteren te reduceren. Alle Range Rover Evoque Convertibles zijn standaard voorzien van bevestigingspunten voor het windscherm, zodat het snel en gemakkelijk kan worden aangebracht.

CAPABEL

CAPABEL

WADE SENSING

Wade Sensing maakt gebruik van radar om de waterdiepte te meten, tot de maximum doorwaaddiepte van 500 mm. Deze informatie wordt getoond op het touchscreen en gaat vergezeld van een geluidssignaal.

/

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE ACCESSOIRES

Druk uw eigen stempel op de auto met ons programma stijlvolle en veelzijdige Land Rover accessoires

AFWERKING

Voeg performance-details toe aan uw Range Rover Evoque Convertible met deze prachtige, hoogwaardige carbon fibre accessoires.

BESCHERMING

De Union Flag rubber mat voor de Range Rover Evoque Convertible helpt om het tapijt in de voetenruimtes van bestuurder en voorpassagier te beschermen.

OOGVERBLINDEND

Maak een keuze uit ons programma prachtige lichtmetalen velgen.

PERSOONLIJK

Gepersonaliseerde dorpellijsten met verlichting stellen u in staat om uw auto verder te personaliseren door een tekst naar keuze toe te voegen, die wordt geaccentueerd door subtiele, witte verlichting. (Verschillende lettertypes mogelijk.)

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.