BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DESIGN

De Range Rover Evoque is beschikbaar als Coupé, vijfdeurs en Convertible. De Coupé en vijfdeurs zijn beschikbaar in zeven uitvoeringen: Pure, SE, SE Dynamic, Landmark Edition, HSE, HSE Dynamic en Autobiography. De Convertible is beschikbaar als Dynamic, SE Dynamic en HSE Dynamic, met stoffen convertible-dak met Z-vouwsysteem in de kleur Ebony.

TECHNOLOGIE

U kunt kiezen uit twee InControl infotainmentsystemen: Touch of Touch Pro. Touch Pro is ons systeem van de volgende generatie en tilt connectivity en entertainment in de Range Rover Evoque naar het hoogste niveau. InControl maakt uw leven gemakkelijker: vind een parkeerplaats, stream muziek of volg uw gestolen auto.

PREMIUM INTERIEUR

Leder met dubbele stiknaden en de keuze uit interieurafwerking in aluminium of hout zijn beschikbaar zodat u uw ideale ambiance kunt creëren. Voor HSE en hoger zijn 14-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met massage- en memoryfunctie als optie beschikbaar, terwijl de geavanceerde configureerbare ambianceverlichting als standaarduitrusting precies de juiste toon zet.

DESIGN

EXTERIEURDESIGN
/
EXTERIEURDESIGN
/
EXTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIG INTERIEUR
/

TECHNOLOGIE

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN
/

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserievariant voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Convertible voor een prachtige vormgeving

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.