DESIGN

EXTERIEURDESIGN
/
EXTERIEURDESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

VEELZIJDIGHEID

VERSATILITY
/
INTELLIGENT SEATING
/

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE
/
INFOTAINMENT

Uw smartphone en auto bieden een schat aan informatie en entertainment. Met het Navigation Pro-systeem met 10" touchscreen en Dual View (optie) kan de route worden getoond terwijl uw passagier een DVD kijkt. Met InControl Apps kunt u uw smartphone eenvoudig aan het systeem koppelen, zodat u via het touchscreen compatibele apps kunt bedienen terwijl het Meridian™ audiosysteem uw muziek afspeelt.

INNOVATIE

De nieuwe 2.0 liter viercilinder Si4-benzinemotor levert 176 kW (240 pk) of 213 kW (290 pk) voor sportievere prestaties bij een lager verbruik. Optimale efficiency, prestaties en laag brandstofverbruik worden mogelijk gemaakt door het Continuously Variable Valve Liftsysteem in combinatie met variabele nokkenastiming. De Ingeniummotorenfamilie omvat ook dieselmotoren, inclusief uitvoeringen met met 110 kW/150 pk, 132 kW/180 pk en de nieuwe uitvoering met 176 kW (240 pk).

PRESTATIES OP DE WEG

Adaptive Cruise Control houdt zowel een gelijkmatige snelheid als een veilige afstand tot voorliggers aan; ideaal voor lange ritten. Adaptive Dynamics biedt de optimale balans tussen rijcomfort en controle, terwijl Torque Vectoring voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag zorgt. Samen resulteren ze in een verbonden, zelfverzekerd rijgedrag.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Capaciteiten behoren tot het DNA van elke Land Rover en stellen u in staat het zwaarste terrein en de moeilijkste condities gemakkelijker te overwinnen. Van Terrain Response tot Hill Descent Control zorgt ons programma zelf ontwikkelde technologieën dat u even zelfverzekerd op de weg als offroad kunt rijden.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

Dankzij onze bestuurderondersteunende systemen, die condities evalueren en u helpen in specifieke rijsituaties, kunt u zich beter concentreren op weg en verkeer. Zo waarschuwt de Blind Spot Monitor u bijvoorbeeld voor auto's in uw dode hoeken, informeert Traffic Sign Recognition u in het instrumentenpaneel over bepaalde verkeersborden langs de weg, zodat u sneller kunt reageren op eventuele beperkingen, en maakt een serie parkeertechnologieën het parkeren minder inspannend.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Onze modellen bieden de nieuwste state-of-the-art systemen voor verwarmen of koelen om u en uw passagiers optimaal comfort te bieden. Ongeacht temperatuur of weersomstandigheden, u arriveert altijd fris en ontspannen.

COMFORT & GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT & GEBRUIKSGEMAK
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

EXTREEM GETEST

WIELOPHANGING

Het is moeilijk om een Range Rover Evoque zwaarder te belasten dan wij al hebben gedaan. Om een ongeëvenaarde omvang van dynamische capaciteiten te kunnen garanderen, op de weg en offroad, is de Range Rover Evoque op onze state-of-the-art testbank blootgesteld aan de belasting van tien jaar autorijden - maar dan in een fractie van de tijd.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de meest uitdagende windcondities nabootsen waarmee de Range Rover Evoque in de echte wereld te maken krijgt. Niet alleen een blizzard met een snelheid van 240 km/h, maar ook situaties met hoge temperaturen en weinig luchtverplaatsing. Alleen door alle systemen tot hun absolute limieten te testen, kunnen wij echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

WARM EN KOUD KLIMAAT

Onder real-world omstandigheden en in onze klimaatkamers bevriezen wij onze auto's tot -40° C en 'bakken' wij ze tot 50° C. Belangrijke functies en systemen worden vervolgens getest volgens onze zeer strenge normen. Daarmee zijn, zelfs in het meest afgelegen berg- of woestijngebied, comfort en betrouwbaarheid vanzelfsprekend.

OFFROAD

Van de met ijs bedekte testbanen in Arjeplog, Zweden, tot de meedogenloze woestijn van Dubai testen wij onze legendarische all-terrain capaciteiten om te garanderen dat deze vanzelfsprekend zijn voor al onze modellen. Prototypes worden ontwikkeld over circa 8.500 km van de meest uitdagende offroad-routes.

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
PRESTATIES
/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.