UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elk model.

UITVOERINGEN

Elk uitvoering biedt specifieke extra uitrusting en exclusieve kenmerken.

EDITIONS

Een exclusieve interpretatie van de auto. Gedurende beperkte tijd of in gelimiteerde oplage beschikbaar.

KIES UW MODEL

RANGE ROVER EVOQUE S

Prijs vanaf

€ 63.320

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE SE

Prijs vanaf

€ 68.331

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 65.697

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 70.841

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 75.947

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf

€ 82.961

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

IS PLUG-IN HYBRID (PHEV), BENZINE OF DIESEL GESCHIKT VOOR U?

Kijk of u voor uw volgende auto het beste kunt kiezen voor Plug-in Hybrid (PHEV), benzine of diesel op basis van uw rijgewoonten en laadmogelijkheden.

BLIJF ONTDEKKEN

ELECTRIC HYBRID

De Range Rover Evoque Plug-in Electric Hybrid (PHEV)  combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 227 kW/309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de EV-modus.

SPECIFICATIES

Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch ─ maak uw Range Rover Evoque nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid programma interieur- en exterieuraccessoires.

‡‡In combinatie met elektromotor.

1Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is voorbereid voor Android Auto. Door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

4Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en vereisen verbinding met een mobiel netwerk. Inclusief een service-abonnement voor de duur van de garantieperiode. Kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

5Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

6Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

7Montage van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór (optie) reduceert de hoofdruimte voor- en achterin.

8Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.