UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES

Vanaf 

32

g/km††

Op Range Rover Evoque P300e.

LICHTMETALEN VELGEN

Tot

21

Niet beschikbaar op Range Rover Evoque P300e, D165 of P160.

BAGAGERUIMTE

Tot

1.383

liter✦

Op Range Rover Evoque.

GECOMBINEERD BRANDSTOFVERBRUIK

Vanaf

1,4

l/100 km††

Op Range Rover Evoque P300e.

KIES EEN MODEL

KIES EEN MOTOR

KIES UW UITVOERING 

IS PLUG-IN HYBRID (PHEV), BENZINE OF DIESEL GESCHIKT VOOR U?

Kijk of u voor uw volgende auto het beste kunt kiezen voor Plug-in Hybrid (PHEV), benzine of diesel op basis van uw rijgewoonten en laadmogelijkheden.

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER EVOQUE MODELLEN

Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

PLUG-IN HYBRID

De Range Rover Evoque Plug-in Hybrid combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor, die samen een vermogen van 227 kW/309 pk ontwikkelen. U kunt rijden in de Parallel Hybrid- of de EV-modus.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch ─ maak uw Range Rover Evoque nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid programma interieur- en exterieuraccessoires.

††Bekijk hier Range Rover Evoque WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Als de auto is uitgerust met 17" of 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/h.

 

Met grote tank. 54 liter met Eco-tank.

 

‡‡In combinatie met elektromotor.

 

Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.

 

Inclusief alle vloeistoffen en 90% brandstof.

 

Inhoud (VDA-norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 x 50 x 100 mm). Inhoud gemeten tot aan de hemelbekleding.

 

Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. Inhoud gemeten tot aan de hemelbekleding.

 

Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.