BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met sportievere ontwerpkenmerken en een krachtig, gespierd uiterlijk is de Range Rover Sport ontworpen om indruk te maken. De auto is strakker en dynamischer. Met een moderne uitstraling tot in elk detail, van de Range Rover Sport grille en motorkaplouvres tot het verfijnde en toch sportieve programma lichtmetalen velgen.

  • PRESTATIES

    Een programma krachtige motoren maakt indrukwekkende prestaties op de weg mogelijk. De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor biedt een groter vermogen van 386 kW (525 pk), en de combinatie van een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor zorgt voor de opmerkelijke prestaties van de Range Rover Sport PHEV.

  • TECHNOLOGIE

    Ons Touch Pro Duo infotainmentsysteem integreert op prachtige wijze twee 10” HD-touchscreens. Gebruik Touch Pro Duo samen met het full-colour Head-Up Display en het Interactive Driver Display; voor tegelijk bekijken en gebruiken van meerdere functies.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Gespierd en met perfecte proporties: de Range Rover Sport is ontworpen om overal de aandacht te trekken, ongeacht uw bestemming.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

EDITIONS EN SPECIAL VEHICLES

PRESTATIES

TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGHEID

Range Rover Sport
Range Rover Sport

5+2 ZITPLAATSEN

221 litres liter

De optionele derde zitrij is ontworpen voor incidenteel gebruik*, zodat de auto plaats kan bieden aan maximaal zeven inzittenden. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 162.

Range Rover Sport

5 ZITPLAATSEN

780 litres liter

Met het hele gezin comfortabel een weekend weg, met genoeg ruimte voor al uw bagage. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 623.

Range Rover Sport

4 ZITPLAATSEN

1142 litres liter

Vier stoelen gebruiken en de ruimte optimaal benutten voor grotere dingen zoals een skitas. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 959.

Range Rover Sport

3 ZITPLAATSEN

1324 litres liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.127.

Range Rover Sport

2 ZITPLAATSEN

1686 litres liter

Met vijf neergeklapte stoelen kunt u uw sportuitrusting, tassen en nog veel meer in de bagageruimte bergen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.463.

Range Rover Sport

KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

*De derde zitrij kan door oudere kinderen worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten. PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.


Inhoud (VDA-norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 x 50 x 100 mm).

Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.


Bij P400e-varianten is de bagageruimte tot 79 liter kleiner en ligt de bagageruimtevloer 46 mm hoger. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

CAPACITEITEN

KIES UW RANGE ROVER SPORT

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


*Trekgewicht 2.500 kg voor P400e-uitvoeringen. Trekgewicht 3.000 kg voor SVR- en Si4-uitvoeringen.


Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover dealer voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.