OPTIES EN ACCESSOIRES Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

SVO PREMIUM KLEURENPALET

Verfraai het uiterlijk van uw Range Rover Sport met een van de prachtige lakkleuren uit ons SVO Premium Kleurenpalet.

/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

PERSONALISEER UW EXTERIEUR

Het Stealth Pack zorgt voor een markantere uitstraling met een exterieurafwerking in Satin Black. Het Bright Pack is zonder meerprijs beschikbaar voor de Range Rover Sport Autobiography Dynamic. Dit omvat exterieurdetails in Atlas Silver, zoals het woordmerk op motorkap en achterklep, de luchtroosters in voorspatborden met gaas en lamellen en tussenstuk bodembescherming in bumpers in Indus Silver.

De getoonde auto is een Autobiography Dynamic in Fuji White met Stealth Pack en optionele 22” ‘5-Split Spoke’ lichtmetalen velgen ‘Styling 508’ in Satin Black.

/
EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

MARKANTE AUTO’S, MARKANTE VELGEN

De Range Rover Sport is de meest wendbare, dynamische en alert reagerende Land Rover ooit en is beschikbaar met talloze fraaie lichtmetalen velgen. Deze exclusieve velgen zijn beschikbaar in verschillende materialen en met verschillende afwerkingen. Ze zijn beschikbaar in de maten 19”, 20”, 21” en 22”, zodat u een auto kunt samenstellen die bij uw eigen persoonlijkheid past.

/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

EXTRA OFFROAD-CAPACITEITEN

Het Offroad Pack tilt de offroad-capaciteiten van de auto naar een hoger niveau en omvat Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), een Twin Speed tussenbak en, op bepaalde motoren, Adaptive Dynamics.

/
OPTIE PACKS
/

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologie van Range Rover Sport draagt tijdens elke rit bij aan de veiligheid, het entertainment en de connectivity van alle inzittenden. De nieuwste innovaties, prestaties en capaciteiten zorgen ervoor dat u het meeste uit uw auto kunt halen.

ACCESSORIES

EXTERIEURACCESSOIRES

Maak uw auto nog persoonlijker met tal van originele SUV-accessoires; van treeplanken en dorpelbeschermers tot roestvaststalen bodembescherming vóór en achter.

INTERIEURACCESSOIRES

Op elk gewenst moment kunt u originele Land Rover accessoires toevoegen; van premium vloermatten tot gepersonaliseerde dorpellijsten. Zo kunt u uw eigen, persoonlijke ambiance creëren.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Kies de gespecialiseerde draag- en trekaccessoires, inclusief imperiaals, dakdragers en trekhaken, afgestemd op uw lifestyle en ontwikkeld om de capaciteiten van de Range Rover Sport te optimaliseren.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw auto met lichtmetalen velgen. Deze zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en afwerkingen. De premium ventieldopjes bieden u nog meer keuzemogelijkheden.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.