BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT S

DE PERFECTE INTRODUCTIE

VANAF

 110.240

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 232

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 8,8

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • LICHTMETALEN VELGEN

  De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met 19" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen ‘Style 5001’.

 • LED-KOPLAMPEN EN -ACHTERLICHTEN

  De Range Rover Sport S is standaard uitgerust met Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en deze gebruiken minder energie.

 • CLIMATE CONTROL

  De 2-zone climate control maakt een optimaal interieurcomfort en maximale koeling mogelijk en heeft gescheiden bedieningselementen voor bestuurder en voorpassagier.

 • 8-VOUDIG ELEKTRISCH VERSTELBARE VOORSTOELEN

  De 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met bekleding in Ebony generfd leder bieden aangenaam zitcomfort voor bestuurder en voorpassagier

 • TOUCH PRO DUO

  Op de twee standaard 10" HD-touchscreens kunt u informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen. Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont informatie voor autorijden, entertainment en veiligheid.

 • BESTUURDERSONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

  Er is een groot aantal innovatieve technologieën beschikbaar voor extra veiligheid voor u en uw passagiers. Hiertoe behoren Emergency Braking, Lane Departure Warning, Park Distance Control (PDC) voor en achter, en Cruise Control met Speed Limiter.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm
WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
SDV6 (3.0L DIESEL 249 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 7,9 209 600
Vanaf 8,8 Vanaf 232
Si4 (2.0L BENZINE 300 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 7,3 201 400
Vanaf 10,8 Vanaf 245
Range Rover Sport

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Range Rover Sport

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw auto nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW UITVOERING

Range Rover Sport HST

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.