BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

De Range Rover Sport SVR is de meest capabele performance-SUV ter wereld en combineert supersnelle prestaties met een onvergetelijke soundtrack.

MICHAEL VAN DER SANDE

PRESTATIES

SVR PRESTATIES

De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor ontwikkelt 423 kW/575 pk en een koppel van 700 Nm voor een acceleratie van 0-100 km/h in 4,5 seconden. De prestaties worden benadrukt door de grote luchtinlaten in de voorbumper. Deze dienen voor een maximale luchttoevoer naar belangrijke componenten, wanneer de bestuurder het volledige potentieel van de auto benut.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • SVR PERFORMANCE-STOELEN

  De lichtgewicht SVR Performance-stoelen met bekleding in Windsor leder bieden een ongeëvenaarde ondersteuning en uitgebreide verstelmogelijkheden. Ze zijn standaard verwarmbaar en als optie ook koelbaar. Deze slankere stoelen met gepreegd SVR-logo op de hoofdsteunen zijn beschikbaar in vier kleurencombinaties en met 'Cut Diamond'-perforatiepatroon.

 • INTERIEURDESIGN

  De Performance-stoelen van de SVR worden aangevuld door een exclusief stuurwielontwerp en afwerkingen in Satin Brushed Aluminium, Grand Black of Gloss Carbon Fibre. Het SVR-logo op verschillende plaatsen herinnert inzittenden eraan dat zij zich in onze snelste en krachtigste SUV ooit bevinden.

 • EXTERIEURDESIGN

  Het exterieur van de SVR kan worden geaccentueerd door een uniek motorkapdesign in Carbon Fibre (optie). Deze motorkap kan worden uitgevoerd in de carrosseriekleur van de auto of met een middendeel in Gloss Black Carbon Fibre. Het krachtige uiterlijk van de SVR wordt verder versterkt door in Narvik Black uitgevoerde side vents en een grille met uniek rasterdesign en SVR-badge. Pixel LED-koplampen en karakteristieke signature-dagrijverlichting vormen de finishing touch van het exterieur.

 • LICHTMETALEN VELGEN

  De SVR is standaard uitgerust met 21" 5-Split Spoke lichtmetalen velgen ‘Style 5091’ in Satin Polished Finish. Als optie zijn eveneens 22" 5-Split Spoke lichtmetalen velgen ‘Style 5083’ in Gloss Black of Satin Polished Finish beschikbaar.

 • ACTIEF UITLAATSYSTEEM

  Het actieve uitlaatsysteem omvat een tweetraps Active Exhaust met elektronisch gestuurde kleppen voor de karakteristieke, diepe klank. Dit wordt standaard aangevuld door de vier geïntegreerde uitlaatpijpen, exclusief voor de SVR.

 • ONDERSTEL

  Lichtgewicht lichtmetalen velgen vormen de basis voor betere prestaties en de anders afgestemde wielophanging, schokdemping en besturing zorgen voor een precieze controle en een opwindende rijbeleving.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm
WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
V8 (5.0L BENZINE 575 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 4,5 283 700
Vanaf 15,0 Vanaf 338
Range Rover Sport

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Range Rover Sport

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw auto nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW UITVOERING

Range Rover Sport HST

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.