#INSPIREDBYVELAR

#INSPIREDBYVELAR

EEN INSPIRERENDE ONTHULLING

Designers maken kennis met de New Range Rover Velar in Milaan.

De New Range Rover Velar maakte een indrukwekkende verschijning op de Milaan Design Week 2017, waar hij werd getoond op een exlusieve tentoonstelling in het La Permanente museum. De tentoonstelling, in samenwerking met textielfabrikant Kvadrat, gaf een beeld van de verfijnde élégance en de minimalistische designfilosofie van de New Velar. Hier maakten de Europese designers die deelnemen aan het #InspiredByVelar project ook voor het eerst kennis met de auto.

Massimo Frascella, Creative Director Exteriors, en Amy Frascella, Chief Designer Colour & Materials, zijn de belangrijkste creatieve geesten achter de New Velar en presenteerden de auto aan de designers en vertelden wat hen inspireerde bij dit opvallende design. Massimo en Amy boden een exclusief kijkje in de meest opvallende en innovatieve kenmerken van de New Velar, zowel van het exterieur als interieur. Deze omvatten onder andere de Matrix laser LED-koplampen en LED-achterlichten, de uitklapbare portiergrepen, de configureerbare ambianceverlichting en de duurzame bekledingsmaterialen, zoals een wol-mix en suedecloth, die een stijlvol, duurzaam en bewust alternatief vormen voor leder.

De persoonlijke kennismaking met de auto stimuleerde het creatieve proces van de designers, waarbij zij zich alle voorbereidden om net zoiets innovatiefs en avant-garde te creëren als de New Velar. Na de tentoonstelling vlogen de designers terug naar huis, waar zij ieder zelfstandig aan hun eigen project zullen werken. In september zullen zij weer samenkomen om hun eindresultaten te onthullen op de Parijs Design Week.

Wordt nu lid van de Velar Circle om deze inspirerende reis van de New Range Rover Velar te blijven volgen. Gedurende de komende maanden zullen wij de #InspiredbyVelar designers bezoeken in hun studio’s door heel Europa om hun voortgang te volgen, met als hoogtepunt de grote onthulling van hun door de Velar geïnspireerde objecten later dit jaar. Bovendien ontvangen Circle-leden altijd als eerste het laatste nieuws, evenals toegang tot exclusieve evenementen en andere onbetaalbare ervaringen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.