UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

Een krachtig en verfijnd front dat overgaat in een vloeiende taillelijn die eindigt in een strakke en elegant taps toelopende achterzijde.

 

INTERIEURDESIGN

Maak tot in detail kennis met de Range Rover Velar. Een oase van rust en elegante eenvoud wachten op u.

 

VERFIJND INTERIEUR

Personaliseer uw Range Rover Velar met prachtige bekledingsmaterialen, zoals geperforeerd Windsor leder, Suedecloth of premium stof.

 

VAKMANSCHAP IN HET INTERIEUR

Maak een keuze uit een programma eigentijdse interieurafwerkingen om uw interieur nog verder te verfijnen, in overeenstemming met zelfs de meest veeleisende smaak. Uw passagiers zullen gegarandeerd genieten van een aangename en comfortabele rijbeleving, dankzij de stoelbekleding in Windsor leder met karakteristiek Cut Diamond-perforatiepatroon.

 

GEDEELDE MIDDENARMSTEUN VOORIN

In de Range Rover Velar vindt u handige en verfijnde accenten die werkelijk zinvol zijn, zoals dubbele, onafhankelijk van elkaar verschuifbare armsteunen. Verstel ze, leun achterover en ontspan.

HOOGTEPUNTEN

VERFIJNING EN LUXE

Dankzij de combinatie van moderne luxe en uitmuntende verfijning geniet u altijd van elke rit in de Range Rover Velar.

TECHNOLOGIE

U vindt snel wat u zoekt - en verdwaalt niet in menu's, schermen en verborgen functies. Pivi, het infotainmentsysteem van de Range Rover Velar, biedt een intuïtieve touchscreen-interface voor meer gebruiksgemak en grotere efficiency.

PRESTATIES

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement. Er is een motor voor elke rijwens. Alle motoren bieden Stop/Start-technologie, waarbij een aantal benzine- en dieselmotoren tevens is uitgerust met MHEV-technologie (Mild Hybrid).

KIES UW UITVOERING

Ontdek uw ideale Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR

De Range Rover Velar wordt gekenmerkt door baanbrekende, minimalistische designprincipes. Strak, elegant en markant, de auto beschikt over een indrukwekkende, eigentijdse uitstraling. Verfijnde prestaties en superieure élégance zijn op briljante wijze met elkaar gecombineerd in dit toonaangevende voorbeeld van hedendaags autodesign.

RANGE ROVER VELAR S

De Range Rover Velar S combineert ongeëvenaarde verfijning met een modernistisch ontwerp en biedt premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting, stoelbekleding in geperforeerd generfd leder en maximale flexibiliteit met het Online Pack met data-abonnement*.

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

De Range Rover Velar R-Dynamic heeft een daadkrachtige uitstraling met accenten in Burnished Copper op de bumpers, motorkaplouvres en side vents, die sterk bijdragen aan zijn geraffineerde, eigentijdse uitstraling. De badge op de motorkap, het woordmerk op de achterklep en de grille zijn uitgevoerd in Shadow Atlas.

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

De Range Rover Velar R-Dynamic SE straalt kracht en raffinement uit. Met de 20" 'Style 1032' lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey en matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting staat dit model altijd in het middelpunt van de belangstelling. Geniet ook van slimme functies, zoals het Blind Spot Assist Pack.

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Kies voor nog meer stijl en kwaliteit met de Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Aantrekkelijke accenten zoals 21" 'Style 5109' lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey en de stoelbekleding in geperforeerd Windsor leder worden gecombineerd met een MeridianTM 3D Surround Sound audiosysteem, en de functies van het Driver Assist Pack.

RANGE ROVER VELAR EDITION

De Range Rover Velar Edition bouwt verder op de bekende avant-garde uitstraling van de auto. Het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór, het dak in contrastkleur Black en de details in Black introduceren een nieuw niveau van progressief design – perfect aangevuld met 20" lichtmetalen velgen in Black. Beschikbaar in verschillende exterieurkleuren en lakken.

PLUG-IN HYBRID

Uitgerust met een 4-cilinder 2.0 Si4-benzinemotor van 221 kW/300 pk, een elektromotor van 105 kW/143 pk en 4WD. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

PLUG-IN HYBRID

Uitgerust met een 4-cilinder 2.0 Si4-benzinemotor van 221 kW/300 pk, een elektromotor van 105 kW/143 pk en 4WD. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER VELAR-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

GALERIJ

De kunst van de Range Rover Velar.

††Bekijk hier Range Rover Velar WLTP-waarden​

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

*Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.