BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

DESIGN

EEN OASE VAN RUST

Van de Sports Command Driving Position, het Head-Up Display en de twee 10" HD-touchscreens, tot de individuele, verschuifbare armsteunen en configureerbare ambianceverlichting, is elk detail gekozen vanuit het oogpunt van een geraffineerde en eigentijdse rijbeleving.

/

TECHNOLOGIE

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Touch Screen Technology

  INFOTAINMENT

  Het InControl infotainment-systeem Touch Pro Duo, heeft een exclusieve uitstraling en onvergelijkbare prestaties. Het biedt de meest intuïtieve en geavanceerde, geïntegreerde technologieën waarmee een schat aan informatie en entertainment wordt geboden, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

 • Range Rover Velar 2017 SUV Ingenium engine

  INNOVATIE

  De Range Rover Velar biedt een efficiënt, verfijnd en alert rijgedrag, dankzij een programma geavanceerde V6- en viercilinder Ingenium-motoren. Door meer gerecyclede materialen te gebruiken, minder emissies te produceren, minder brandstof te gebruiken en dankzij een lichtgewicht aluminium architectuur, is hij ontwikkeld voor grotere duurzaamheid over de complete productie- en gebruikscyclus van de auto.

 • Range Rover Velar Medium Suv driving on road

  RIJGEDRAG OP DE WEG

  Een zelfverzekerde, comfortabele en plezierige rijbeleving. Innovaties als Adaptive Dynamics en elektronisch gestuurde luchtvering1 strijken oneffenheden in het wegdek glad om zo prestaties en rijgedrag verder te verbeteren. De Range Rover Velar biedt een wendbare, alerte en scherpe handling, zodat het bochtgedrag zelfverzekerd en actief aanvoelt.

 • Range Rover Velar Driving on rocky road medium SUV

  OFFROAD-CAPACITEITEN

  Voor zelfverzekerd offroad-rijden op een grote variatie aan ondergronden is de Range Rover Velar standaard uitgerust met Hill Descent Control (HDC) en optioneel met Terrain Response 2. Daarbij bieden verschillende, intelligente, permanente Land Rover All Wheel Drive (AWD)-systemen ongeëvenaarde capaciteiten onder alle weersomstandigheden en op elke ondergrond.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Driver Aids Technology Adaptive Cruise Control

  BESTUURDERSONDERSTEUNING

  De Range Rover Velar beschikt over een scala aan standaard en optionele bestuurdersondersteunende systemen om de rijbeleving verder te verbeteren. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Rear Back Seats

  COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  Voor de stoelbekleding zijn prachtige materialen beschikbaar, waaronder Luxtec en Suedecloth, geperforeerd Windsor leder of hoogwaardige stoffen en Suedecloth. Koel-/verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie en verwarmbare buitenste zitplaatsen op de achterbank met verstelbare rugleuning zijn eveneens beschikbaar.

PRESTATIES

CAPACITEITEN

VEELZIJDIGHEID

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

HOOGWAARDIGE STOFFEN

In samenwerking met de wereldberoemde designers en vakmensen van Kvadrat zijn duurzame stoffen in een combinatie van wol en suedecloth gecreëerd, die beschikbaar zijn in verschillende kleurenthema's, en die ook als alternatief voor leder kunnen worden geselecteerd. Deze eigentijdse en prachtig vervaardigde stoffen zijn beschikbaar op alle uitvoeringen.

/

VEILIGHEID

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Safety airbags

  5* EURONCAP-SCORE

  De Range Rover Velar heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald bij de onafhankelijke EuroNCAP-botsproeven (European New Car Assessment Programme). De lichte, stijve en uitzonderlijk sterke aluminium-intensive carrosserie staat aan de basis van een EuroNCAP-score van vijf sterren.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Safety Isofix Seats

  ISOFIX

  ISOFIX-bevestigingspunten in de achterbank van de Range Rover Velar maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Safety airbags

  AIRBAGS

  De Range Rover Velar is uitgerust met een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder en passagiers, waarbij zes airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Interior Head Up Display Technology

  SPORTS COMMAND DRIVING POSITION

  De Sports Command Driving Position van de Range Rover Velar zorgt voor een meer zelfverzekerde en betrokken rijbeleving. De hogere zitpositie zorgt voor een beter zicht en vergroot zo de veiligheid.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Traction Technology

  AANDRIJFSYSTEMEN

  De Range Rover Velar maakt gebruik van de laatste veiligheidstechnologieën, waaronder Electronic Traction Control (ETC) die de tractie optimaliseert en Electronic Brakeforce Distribution die automatisch de remkracht aan de voor- en achteras varieert om de remweg te verkorten.

 • Range Rover Velar Mid Size SUV Driver Aids Safety Autonomous Emergency Braking

  EMERGENCY BRAKE ASSIST

  Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

1 Elektronisch gestuurde luchtvering (optie), niet beschikbaar i.c.m. D180- en P250-motorren.
2 Trekgewicht max. 2.400 kg voor D180-, P250- en P300-motoren.
3 Afhankelijk van het geselecteerde Power Socket Pack.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover dealer voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.