UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

SELECT MODEL

SELECT ENGINE

KIES UW UITVOERING

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER VELAR-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

ELECTRIC HYBRID

Duurzaam en verfijnd.

††Bekijk WLTP-waarden

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO₂-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. De cijfers worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. De laagste cijfers hebben betrekking op de meest economische/lichtste set opties. De hoogste cijfers hebben betrekking op de minst economische/zwaarste set opties. WLTP-wetgeving schrijft voor dat bij een verschil van minder dan 5 g/km CO₂ tussen de laagste en hoogste cijfers alleen het hoogste cijfer wordt vermeld.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

± 
De opgegeven cijfers zijn NEDC-waarden, berekend op basis van officiële tests van de fabrikant. De waarden kunnen variëren afhankelijk van omgevingsomstandigheden en rijstijl. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen.

 Topsnelheid voor auto's met schroefvering is 210 km/h.

‡‡ In combinatie met elektromotor.

△ Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.

▲ Inclusief alle vloeistoffen en 90% brandstof.

✧ Inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud gemeten tot aan de hemelbekleding. De configuratie van de bagageruimte en de totale inhoud variëren afhankelijk van de autospecificatie (model en aandrijflijn) en de markt.

✦ Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. Inhoud gemeten tot aan de hemelbekleding. De configuratie van de bagageruimte en de totale inhoud variëren afhankelijk van de autospecificatie (model en aandrijflijn) en de markt.

⬨ Indien uitgerust met elektronisch gestuurde luchtvering.


Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.