BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

De 5.0 liter V8 SVAutobiography Dynamic Edition bouwt verder op de met de World Car Design of the Year 2018 bekroonde Velar en tilt raffinement en prestaties naar een nog hoger niveau.

Michael Van Der Sande, Managing Director, Special Vehicle Operations

DESIGN

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • LICHTMETALEN VELGEN

  Het ontwerp van de standaard 21" gesmede lichtmetalen velgen draagt bij aan de optimale wendbaarheid en handling van de auto. 22” lichtmetalen velgen zijn als optie beschikbaar in twee afwerkingen.

 • LUXURY STOELEN

  Voor het summum van luxe zijn de voorstoelen bekleed met Diamond Quilted geperforeerd Windsor leder en zijn ze 20-voudig verstelbaar en standaard koel-/verwarmbaar, en uitgerust met memory- en massagefunctie. De zitplaatsen achterin zijn verwarmbaar en hebben een verstelbare rugleuning voor ultiem zitcomfort.

 • MODERNE AMBIANCE

  Van schakelpaddles in aluminium tot een gerasterde afwerking op de transmissiekeuzeknop en bedieningsknoppen, elk detail van deze uitvoering is ontworpen voor ongekende niveaus van luxe en verfijning.

 • CAPACITEITEN

  Land Rover en capaciteiten zijn altijd al nauw met elkaar verbonden geweest. De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition vormt hierop geen uitzondering. Dankzij zijn precisietechnologieën bent u zelfverzekerd op alles berekend: van gras, grind en sneeuw tot modder, sporen en zand.

 • VARIABLE VALVE ACTIVE EXHAUST SYSTEM

  De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is uitgerust met een Variable Valve Active Exhaust System. Het lichtgewicht systeem wordt gestuurd door geavanceerde 'Fluid Dynamic’-software en zorgt zowel voor opwindende prestaties als voor het kenmerkende motorgeluid van de auto.

 • RIJDYNAMIEK

  Deze auto biedt het absolute summum van dynamische prestaties, met uitstekende capaciteiten op de weg en offroad. All Wheel Drive en Intelligent Driveline Dynamics werken samen om tractie te optimaliseren en brandstofverbruik te reduceren.

PRESTATIES

RAFFINEMENT

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
V8 SUPERCHARGED 5.0 liter benzine 405 kW (550 pk) Achttraps automaat** CONFIGUREREN 4,5 274 680 Vanaf 12,3 Vanaf 279

TECHNOLOGIE

De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

CONTACT

Via ons SVO Bespoke Team bieden wij klanten de mogelijkheid om hun wensen werkelijkheid te laten worden en een absoluut unieke auto te creëren.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


**Topsnelheid bedraagt 220 km/h indien de auto is uitgerust met 18" velgen.