BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

tbc

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY LONG WHEELBASE

HET SUMMUM VAN VERFIJNING

VANAF

 159.090

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 78

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 3,5

ONTWERP

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • n.n.b.

  LUXURY STOELEN

  De Executive Class Seating, alleen voor Autobiography Long Wheelbase, en de extra 186 mm beenruimte achterin zijn kenmerkend voor het luxueuze interieur. De zitplaatsen voor- en achterin zijn breder en hebben dikkere kussens voor nog meer zitcomfort. De elektrisch uitklapbare middenconsole integreert in uitgeklapte toestand naadloos met de achterste zitplaatsen, voor een luxueus interieur met naar keuze vier of vijf zitplaatsen.

 • n.n.b.

  MERIDIANTM AUDIO

  Het Meridian™ Surround Sound audiosysteem biedt alle diepte en helderheid van een live concert, mogelijk gemaakt door 19 luidsprekers voor, achter en opzij, inclusief een tweekanaals subwoofer - deze werken naadloos samen dankzij de exclusieve Trifield-technologie van Meridian en worden moeiteloos geregeld via ons infotainmentsysteem Touch Pro Duo.

 • n.n.b.

  REAR SEAT ENTERTAINMENT

  Het optionele Rear Seat Entertainment-systeem heeft twee kantelbare 10” touchscreens met hoge resolutie die tegen de rugleuningen van de voorstoelen zijn gemonteerd. Beide entertainmentsystemen worden geleverd met twee draadloze digitale WhiteFire® hoofdtelefoons, een speciale afstandsbediening en HDMI-, Mobile High-Definition Link- (MHL) en USB-aansluitingen. Passagiers kunnen bovendien kijken naar hun favoriete televisieprogramma's via de digitale TV-functie (optie).

 • n.n.b.

  LICHTMETALEN VELGEN

  De Range Rover Autobiography is standaard uitgerust met 21" 7-Split Spoke lichtmetalen velgen 'Style 7001' in Light Silver & Diamond Turned Finish.

 • n.n.b.

  PIXEL LED-KOPLAMPEN

  Pixel LED-koplampen met signature-dagrijverlichting hebben een scherpere resolutie om de beschikbare lichtbundel te maximaliseren voor de bestuurder en kunnen nauwkeuriger worden gedimd om verblinding van tegenliggers te voorkomen en rijden veiliger te maken.

 • n.n.b.

  COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  Er is keuze uit tien rustgevende kleuren voor de configureerbare ambianceverlichting, de automatische 4-Zone climate control kan optimaal worden afgesteld voor elke inzittende en het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel voor kan volledig worden geopend.

MOTOREN - OVERZICHT


Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid kph Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
SDV6 (275 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
8,0
209
625 Vanaf 9,2 Vanaf 241
SDV8 (339 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 4.4 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
7,7 217 740 Vanaf 10,8 Vanaf 283
I6 MHEV (400 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
6,5 225 550
Vanaf 10,8 Vanaf 245
P400e (404 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine (Plug-In Hybrid)
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
6,9 220 640 Vanaf 3,5 Vanaf 78
V8 SUPERCHARGED (525 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
5,5 225* 625 Vanaf 14,3 Vanaf 322
tbc

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

tbc

LAND ROVER GEAR
ACCESSORIES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc
tbc
tbc

tbc
tbc

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


*Topsnelheid bedraagt 250 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.

**Afbeelding kan verschillen van de specificaties.

N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.