RANGE ROVER HSE GERAFFINEERDE CAPACITEITEN BEGINNEN HIER

VANAF
131.380
CO2-EMISSIES g/km
Vanaf 182 (automaat)
BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
Vanaf 6,9 (automaat)

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro biedt hard- en software van de volgende generatie en tilt connectivity en entertainment in de Range Rover naar het hoogste niveau.

MERIDIANTM AUDIO IN DE AUTO

Beleef audio van nog hogere kwaliteit. Meridian is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie voor auto's en heeft met Land Rover samengewerkt om een HiFi-systeem te ontwikkelen dat perfect werkt bij verschillen in akoestiek en interieuroppervlakken, en daarbij een uitzonderlijke klankdefinitie en een kristalhelder geluid biedt.

AUTOMATIC ACCES HEIGHT

De functie Automatic Acces Height laat de luchtvering van de auto zakken voor gemakkelijker in- en uitstappen. Stijlvol op uw bestemming arriveren was nog nooit zo ontspannen.

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics evalueert tot zo'n 500 keer per seconde de bewegingen van de auto en reduceert zo de carrosseriebewegingen om u een evenwichtig, vlak rijgedrag te bieden.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie
0-100 km/h (s)
Maximum koppel (Nm) Topsnelheid (km/h)
Binnen bebouwde kom (l/100 km)
Buiten bebouwde kom (l/100 km)
Gecombineerd (l/100 km)
Gecombineerde CO2-emissies (g/km) 
3.0 TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3,0-liter diesel met Stop/Start  CONFIGUREREN 7.9 600 209 7.8 6.4 6.9 182

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.