BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

tbc

RANGE ROVER HSE

SYNONIEM MET GERAFFINEERDE CAPACITEITEN

VANAF

 155.090

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 235

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 9,0

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • tbc

  LICHTMETALEN VELGEN

  De Range Rover HSE is standaard uitgerust met 19" '5‑Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5001'.

 • LED-KOPLAMPEN EN -ACHTERLICHTEN

  De Range Rover HSE is standaard uitgerust met Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en gebruiken minder energie.

 • tbc

  COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  3-Zone climate control heeft gescheiden bedieningselementen voor bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers. Door de rijhoogte te verlagen, vergemakkelijkt Automatic Access Height het uit- en instappen.

 • tbc

  LUXURY-STOELEN

  De 16-voudig verstelbare en verwarmbare voorstoelen zijn uitgevoerd in generfd leder. De bestuurdersstoel en voorpassagiersstoel hebben een memoryfunctie en een 4-voudig handmatig verstelbare hoofdsteun. De asymmetrisch gedeeld (60:40) neerklapbare achterbank heeft een handmatig verstelbare rugleuning.

 • MERIDIAN™ AUDIOSYSTEEM

  Geweldige definitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen, mogelijk gemaakt door de zorgvuldige positionering van de 13 luidsprekers en de tweekanaals subwoofer in het interieur - allemaal moeiteloos geregeld via Touch Pro Duo.

 • n.n.b.

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Verbetert het zicht bij achteruitrijden. Statische lijnen over het camerabeeld op het touchscreen geven de omtrek en de baan van de auto aan en maken parkeren in krappe plekken eenvoudig.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
SDV6 (275 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
CONFIGURATOR
7,9 209 625 Vanaf 9,0 Vanaf 235
I6 MHEV (400 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
6,3 225 550
Vanaf 10,6 Vanaf 240
tbc

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

tbc

LAND ROVER GEAR
ACCESSORIES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc
tbc
tbc

tbc
tbc

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


*Afbeelding kan verschillen van de specificaties.

N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.