RANGE ROVER HSE

SYNONIEM MET GERAFFINEERDE CAPACITEITEN

VANAF
149.260
CO2-EMISSIES g/km
Vanaf 200±
BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineer
Vanaf 7,6±

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

LICHTMETALEN VELGEN

De Range Rover HSE is standaard uitgerust met 19" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5001'.

LED-KOPLAMPEN EN -ACHTERLICHTEN

De Range Rover HSE is standaard uitgerust met Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en gebruiken minder energie.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

3-Zone climate control heeft gescheiden bedieningselementen voor bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers. Door de rijhoogte te verlagen, vergemakkelijkt Automatic Access Height het uit- en instappen.

LUXURY-STOELEN

De 16-voudig verstelbare en verwarmbare voorstoelen zijn uitgevoerd in generfd leder. De bestuurdersstoel en voorpassagiersstoel hebben een memoryfunctie en een 4-voudig handmatig verstelbare hoofdsteun. De asymmetrisch gedeeld (60:40) neerklapbare achterbank heeft een handmatig verstelbare rugleuning.

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEEM

Geweldige definitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen, mogelijk gemaakt door de zorgvuldige positionering van de 13 luidsprekers en de tweekanaals subwoofer in het interieur - allemaal moeiteloos geregeld via Touch Pro Duo.

ACHTERUITRIJCAMERA

Verbetert het zicht bij achteruitrijden. Statische lijnen over het camerabeeld op het touchscreen geven de omtrek en de baan van de auto aan en maken parkeren in krappe plekken eenvoudig.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Gecombineerd l/100 km
CO2-emissies g/km
SDV6 3.0 liter diesel 202kW (275 pk) met Stop/Start Achttraps automaat CONFIGUREREN 7,9 209 625 Vanaf 7,6 Vanaf 200
 
 

Alle vermelde waarden zijn voor Standard Wheelbase.

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSORIES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

*Afbeelding kan verschillen van de specificaties.
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.

De daadwerkelijke stoelen hebben kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

Alle cijfers zijn doelen van de fabrikant en zullen uiteindelijk nog worden bevestigd voordat de productie van start gaat. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naar gelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.