BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

SPECIFICATIES

ACCELERATIE

6,8 S

Van 0-100 km/h in slechts 6,8 seconden. In vergelijking met een conventionele benzinemotor biedt de PHEV P400e u extra prestaties wanneer u deze het meeste nodig hebt.

EXTRA VERMOGEN

297 kW

De PHEV P400e biedt uitstekende prestaties dankzij het gecombineerde vermogen van de elektro- en benzinemotor die samen 297 kW (404 pk) leveren.

ACTIERADIUS IN EV-MODUS

48 km

Met zijn actieradius tot 48 km is de P400e PHEV prima in staat de meeste korte ritten in volledig elektrische modus af te leggen.

BRANDSTOFVERBRUIK

75 g/km CO2

De cijferstonen een real-world brandstofverbruik van slechts 3,2 l/100 km en CO2-emissies van 75 g/km CO2, waarmee deze uitvoering een van onze meest efficiëntste modellen tot nu toe is.

PHEV-KENMERKEN

 • charging plug

  OPLADEN

  Afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting duurt het opladen van de auto met een thuislaadkabel ongeveer 7,5 uur. Door gebruik te maken van de timerfunctie om te bepalen wanneer de PHEV wordt opgeladen, kunt u profiteren van daltarieven of gewoon het tijdstip kiezen dat voor u handig is.**

 • tbc

  INTELLIGENT PLUG-IN HYBRID DISPLAY

  Deze functie is geïntegreerd in Touch Pro Duo en het Interactive Driver Display en toont hoe efficiënt u rijdt en geeft u realtime informatie over hoe de elektromotor samenwerkt met de conventionele verbrandingsmotor.

 • tbc

  VOORVERWARMING/-KOELING VAN INTERIEUR

  Om de rit nog comfortabeler te maken, kunt u voordat u vertrekt het interieur voorverwarmen of -koelen zonder de motor te starten, en toch een volledige elektrische actieradius behouden.

 • tbc

  INTELLIGENT ROUTE PLANNEN

  Eigenaars van PHEV's kunnen via InControl de laadpunten zien langs de ingevoerde route. Het systeem geeft ook de meest efficiënte routes weer, rekening houdend met de hellingsgraad en de ondergrond. Al deze informatie wordt weergegeven op het bovenste touchscreen.

 • tbc

  BRANDSTOFVERBRUIK PLUG-IN HYBRIDE

  In de EV-modus produceert de aandrijving geen emissies bij ritten tot een maximum van 48 km. Op langere afstanden werken verbrandings- en elektromotor samen voor indrukwekkend lage CO2 emissies van minder dan 75 g/km. Dit zorgt voor een grotere brandstofbesparing en een kleinere belasting van het milieu.

 • tbc

  GERAFFINEERD EN STIL RIJCOMFORT

  De PHEV is de stilste Range Rover ooit en rijdt in elektrische (EV-)modus vrijwel geluidloos. PHEV biedt een naadloze overgang tussen rijden op de benzinemotor en rijden op de elektromotor en daarmee voor optimaal raffinement. Hierdoor wordt het gevoel van rust in het interieur nog verder versterkt.

DESIGN

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

CAPACITEITEN

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc

tbc
tbc
n.n.b.

*Laadtijden verschillen per land, netspanning en laadoptie.

**Waden is alleen mogelijk wanneer de benzinemotor is ingeschakeld


PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte, neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.