BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

  • RAFFINEMENT

    Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met comfortabele voorstoelen en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe stoelen of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorstoelen en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

  • TECHNOLOGIE

    De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Het design is nonchalant, iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een onderscheidende grille, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante LED-koplampen.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Nonchalant comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details, fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

EDITIONS EN SPECIAL VEHICLES

TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGHEID

5 ZITPLAATSEN

900liter

Ga met uw vrienden of uw gezin gezellig een weekend weg, met genoeg ruimte voor weekendtassen en koffers. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 707.

5 Seats

4 ZITPLAATSEN

1416liter

Gebruik vier zitplaatsen en creëer meer ruimte voor grote voorwerpen, zoals skitassen of een picknickmand. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.102.

4 Seats

3 ZITPLAATSEN

1674liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.299.

3 Seats

2 ZITPLAATSEN

2190liter

Met drie neergeklapte zitplaatsen is er in de bagageruimte zelfs plaats voor de grootste voorwerpen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.694.


KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

De bruto inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De droge inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en geeft een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

PHEV-uitvoeringen en uitvoeringen met Executive Class Seating achterin hebben een kleinere bagageruimte. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

CAPACITEITEN

PRESTATIES

KIES UW RANGE ROVER

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


12.500 kg voor P400e.

2Waden is alleen mogelijk wanneer de benzinemotor is ingeschakeld.


De daadwerkelijke stoelen hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw Land Rover dealer voor meer informatie.


InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.