BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

  • RAFFINEMENT

    Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met comfortabele voorstoelen en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe stoelen of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorstoelen en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

  • TECHNOLOGIE

    De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Het design is nonchalant, iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een onderscheidende grille, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante LED-koplampen.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Nonchalant comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details, fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGHEID

tbc
tbc

5 ZITPLAATSEN

900liter

Ga met uw vrienden of uw gezin gezellig een weekend weg, met genoeg ruimte voor weekendtassen en koffers. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 707.

tbc

4 ZITPLAATSEN

1321liter

Gebruik vier zitplaatsen en creëer meer ruimte voor grote voorwerpen, zoals skitassen of een picknickmand. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.102.

tbc

3 ZITPLAATSEN

1526liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.299.

tbc

2 ZITPLAATSEN

1943liter

Met drie neergeklapte zitplaatsen is er in de bagageruimte zelfs plaats voor de grootste voorwerpen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.694.

tbc

KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

De bruto inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De droge inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en geeft een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.
PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

CAPACITEITEN

PRESTATIES

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc
tbc
tbc

tbc
tbc

**Afbeelding kan verschillen van de specificaties.
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.

1Alleen i.c.m. Remote Premium.
2Trekgewicht 2.500 kg bij P400e-uitvoeringen.

Bepaalde InControl-functies, zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.
De daadwerkelijke stoelen hebben kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.