Verfijnd en modern. Dit is een Range Rover met ongeëvenaarde karaktertrekken uit een unieke stamboom.

GERRY MCGOVERN LAND ROVER DESIGN DIRECTOR & CHIEF CREATIVE OFFICER
EEN ECHTE DESIGNICOON

Toen hij meer dan 45 jaar geleden werd geïntroduceerd, veranderde hij de manier waarop mensen offroad gingen. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot het absolute hoogtepunt van succesvol Brits design.

BEKIJK DESIGN
ONGEËVENAARDE CAPACITEITEN

Een programma geavanceerde technologieën zorgt voor optimale prestaties, ongeacht de ondergrond of omstandigheden.

BEKIJK CAPACITEITEN
SUPERIEUR RAFFINEMENT

Raffinement is vanzelfsprekend in de Range Rover. Hij is prachtig afgewerkt en doordacht ontworpen om de inzittenden een gevoel van rust en luxueus comfort te geven.

BEKIJK DESIGN
DE ENIGE AUTO DIE U NODIG HEBT

InControl Touch Pro is Land Rover's infotainmentsysteem van de volgende generatie en tilt connectivity en entertainment naar het allerhoogste niveau. Vind een parkeerplek, stream uw favoriete muziek en volg zelfs een gestolen auto - InControl maakt uw leven gemakkelijker.

BEKIJK TECHNOLOGIE

DESIGN

EXTERIEURDESIGN
/

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

LONG WHEELBASE

De Range Rover Long Wheelbase is direct herkenbaar, fantastisch geconstrueerd en prachtig uitgerust. Deze carrosseriestijl onderscheidt zich door unieke kenmerken, zoals karakteristieke ‘L’-badges op de onderzijde van de voorportieren en buitenspiegelkappen in Narvik Black. En hoewel de carrosserie 200 mm langer is, lijkt het silhouet ongewijzigd.

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

SVAutobiography DYNAMIC EXTERIEUR

Het vloeiende lijnenspel en het eigentijdse design van de SVAutobiography Dynamic zorgen overal ter wereld voor bewonderende blikken. Unieke Graphite Atlas accenten, markante rode BremboTM remklauwen en exclusieve lichtmetalen velgen dragen sterk bij aan het dynamische rijgedrag en de prestaties.

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

SVAutobiography LONG WHEELBASE EXTERIEUR

Ieder uniek maatwerkaspect straalt élégance en aandacht voor detail uit. Luxe designkenmerken zoals de unieke grille en de ‘RANGE ROVER’ woordmerken vóór en achter, uitgevoerd in donker rastereffect met rand in Bright Chrome, bevestigen de aandacht voor de allerkleinste details. De SVAutobiography Long Wheelbase behoudt zijn krachtige houding, ondanks de 200 mm langere carrosserie. De vent blades op de voorportieren in carrosseriekleur zijn afgewerkt met accenten in Bright Chrome en ook de portiergrepen met inzet in carrosseriekleur en de signature-lijst van de achterklep zijn uitgevoerd in Bright Chrome. Keuze uit unieke 21" en 22" lichtmetalen velgen die het luxueuze design completeren.

/

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

SVO PREMIUM KLEURENPALET

Uw Range Rover kan nog verder worden gepersonaliseerd met één van de speciale lakken uit ons SVO Premium Kleurenpalet.

/
VEELZIJDIG INTERIEUR
/

INTERIEURDESIGN

INTERIEURDESIGN

SVAutobiography DYNAMIC INTERIEUR

Het interieur van de SVAutobiography Dynamic is het summum van verfijnd Brits vakmanschap. Het uitnodigende interieur, met stoelbekleding in het allerbeste diamond quilted leder, is een lust voor het oog. Een gerasterde afwerking van interieurdetails, waaronder de Start/Stop-knop en de pedalen, levert een bijdrage aan het gevoel van verfijning. Door dit soort fraaie details onderscheidt de auto zich nog sterker van zijn concurrenten.

INTERIEURDESIGN

INTERIEURDESIGN

SVAutobiography LONG WHEELBASE INTERIEUR

Het interieur van de SVAutobiography Long Wheelbase is het summum van verfijnd, exclusief en luxueus leven. De niet-aflatende aandacht voor details spreekt uit alles wat u ziet en aanraakt. Van de middenconsole achterin, met fleskoeler en elektrisch uitklapbare werktafeltjes, tot het unieke stoelontwerp met uitklapbare onderbeensteun, straalt de auto zelfvertrouwen, verfijning en kalme beheersing uit.

/
INTERIEURDESIGN
/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEMEN

De producten van Meridian leveren de best mogelijke audiokwaliteit en bieden, net als Land Rover, een intuïtieve en persoonlijke beleving. De technici van het Britse bedrijf Meridian maken gebruik van jarenlang psychoakoestisch onderzoek om u de muziek in zijn meest pure vorm te laten beleven.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

GLAZEN PANORAMADAK

Een groot, glazen panoramadak (vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór) versterkt het gevoel van ruimte. Daarbij kunt u dankzij het elektrisch bediende zonnescherm onder het panoramadak met een druk op de knop zorgen voor een lichte verduistering en meer privacy.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het optionele Rear Seat Entertainment-systeem biedt 8" beeldschermen in de hoofdsteunen van de voorstoelen of tegen de rugleuning van de voorstoelen bevestigde 10" displays.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Range Rover uitgerust met een automatisch airconditioningsysteem. Dit systeem is gebaseerd op toonaangevende technologie en is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot +50 °C.

/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

AUTOMATIC ACCES HEIGHT

Uit alles wat u ziet of voelt, spreekt de aandacht voor detail. Zo verlaagt de functie Automatic Access Height de rijhoogte automatisch met 50 mm zodra de auto is geparkeerd, voor gemakkelijker in- en uitstappen. Stijlvol arriveren ging nog nooit zo relaxed.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING

Deze functie zorgt voor meer gebruiksgemak en maakt uw leven gemakkelijker. Het enige dat u hoeft te doen is een voet onder de sensor omhoog bewegen om de achterklep te openen of te sluiten, zonder dat u daarbij de auto of de afstandsbediening hoeft aan te raken. Het is daarvoor niet nodig om in het midden achter de auto te staan, u kunt dit ook doen vanaf het trottoir. Het systeem kan worden gecombineerd met alle trekhaken, waardoor de achterklep altijd moeiteloos kan worden geopend.

/

TECHNOLOGIE

BEFAAMDE TECHNOLOGIE
/
/
INNOVATIE

Of het nu gaat om de TDV6 of onze V8 Supercharged, wij zetten ons in om motoren te produceren die superieure prestaties combineren met optimale efficiency en duurzaamheid. Om die reden maken wij gebruik van de allermodernste technologieën op het gebied van design en ontwikkeling.

RIJGEDRAG OP DE WEG

Dynamic Response verbetert de handling door overhellen van de carrosserie in bochten te reduceren. Vanaf de legendarische hoge Command Driving Position hebt u een duidelijk zicht op weg en verkeer voor u. Het rijgedrag is onder alle omstandigheden bijzonder evenwichtig.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Met zijn volledig aluminium carrosserie en zijn legendarische capaciteiten biedt de auto zowel op de weg als offroad indrukwekkende prestaties.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

De Range Rover is voorzien van een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen om u en uw passagiers een unieke rijbeleving te bieden. Dankzij onze innovatieve denkwijze bij het design en de ontwikkeling hebben we diverse technologieën en voorzieningen gecreëerd die u bijstaan in lastige verkeerssituaties, op snelwegen en zelfs tijdens het afleggen van nachtelijke ritten.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

De massagefunctie (optie) voor de voorstoelen biedt vijf verschillende programma’s voor zowel de bestuurder als de voorpassagier. Voor voorstoelen en achterbank zijn afhankelijk van de uitvoering tevens comfort-hoofdsteunen met verstelbare zijwangen beschikbaar. Een verstelbare achterbankleuning is standaard op alle uitvoeringen.

INFOTAINMENT

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u en uw Range Rover met de buitenwereld verbinden. Het standaard InControl Touch Pro kan verder worden uitgebreid met het bijbehorende connectivity pack: InControl Connect Pro.

CAPACITEITEN

TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat u in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een cruise control voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij u zich volledig kunt concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

WADE SENSING

Wade Sensing (optie) maakt gebruik van sensoren in de buitenspiegels om de bestuurder extra informatie te verstrekken tijdens inrijden van en rijden door water. Wade Sensing waarschuwt de bestuurder wanneer het water te diep is of wordt. Een visuele weergave op het touchscreen verschaft real-time waad-informatie, inclusief de diepte van het water in verhouding tot de auto en de maximum doorwaaddiepte.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

Het evenwichtige rijgedrag van de Range Rover wordt nog verder versterkt door de nieuwste luchtvering op voor- en achteras, die een uitzonderlijk grote wielarticulatie en balans mogelijk maakt. De luchtvering is berekend op zware rijomstandigheden. Het systeem is ontworpen om de auto een hoogwaardig en stabiel rijgedrag te geven, ongeacht de ondergrond. Voor de beste rijkwaliteit schakelt het systeem indien nodig automatisch tussen verschillende rijhoogtes.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

TERRAIN RESPONSE

Met zijn volledig aluminium carrosserie en pure Land Rover capaciteiten biedt de Range Rover ongelooflijke offroad-prestaties. Ons unieke Terrain Response 2-systeem analyseert zelf de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch de instellingen voor optimaal rijgedrag en maximale tractie door de respons van motor, transmissie, centraal differentieel en onderstelregelsystemen aan te passen aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond.

/
CAPACITEITEN
/

EXTREEM GETEST

WIELOPHANGING

Het is zeer onwaarschijnlijk dat u een Land Rover zwaarder belast dan wij al hebben gedaan. Om een ongeëvenaarde omvang van dynamische capaciteiten te garanderen, op de weg en offroad, worden auto’s op onze state-of-the-art testbank in korte tijd blootgesteld aan omgerekend tien jaar van de allerzwaarste rijbelastingen.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de zwaarste windcondities nabootsen waar de Range Rover in het echt mee te maken kan krijgen. Niet alleen zijwind van 180 km/h, maar ook situaties met hoge temperatuur en weinig wind. Alleen door alle systemen maximaal te belasten kunnen wij echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

HEET EN KOUD WEER

In de echte wereld en in onze klimaatkamers kunnen wij auto’s bevriezen tot -40° C en ze bakken tot 50° C. Belangrijke functies en systemen worden vervolgens getest volgens onze uiterst strenge normen. Zo bent u zelfs op de meest afgelegen locaties verzekerd van comfort en gemoedsrust.

OFFROAD

Van de ijskoude testbanen in Arjeplog, Zweden, tot de meedogenloze zandwoestijn van Dubai integreren wij onze legendarische all-terrain prestaties tot in het diepste DNA van elk Land Rover model. Tijdens de ontwikkeling van onze prototypes moeten ze meer dan 8.500 km afleggen onder de allerzwaarste offroad-condities.

PRESTATIES

MOTOREN
/

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.