OPTIES EN ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

DAK IN CONTRASTKLEUR

Met zijn drie klassieke designlijnen – de onderste accentlijn, de doorlopende taillelijn en de elegante daklijn – heeft de Range Rover een onmiskenbare vormgeving. Een dak in contrastkleur Narvik Black of Indus Silver levert een sterke bijdrage aan een individuele uitstraling.

/
EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTOPTIES

EXTERIEUROPTOPTIES

SVO PREMIUM KLEURENPALET

Uw Range Rover kan nog verder worden gepersonaliseerd met één van de speciale lakken uit ons SVO Premium Kleurenpalet.

/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

KARAKTERISTIEKE VELGEN

Uit alles wat wij doen, spreekt aandacht voor detail. Daarom hebt u de keuze uit een programma lichtmetalen velgen in unieke stijlen, kleuren en afwerkingen. Een programma elegante aanvullingen die zijn ontworpen om het individuele karakter van uw Range Rover nog verder te versterken.

/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

BLACK DESIGN PACK

Het Black Design Pack geeft de vormgeving van de auto een assertievere uitstraling. Bepaalde exterieurdetails waaronder de vent blades, grille met omlijsting, lamellen wirdeb geaccentueerd in Santorini Black. De motorkap en achterklep zijn voorzien van het 'RANGE ROVER' woordmerk in Gloss Black.

/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

DARK ATLAS DESIGN PACK

U kunt het gedistingeerde uiterlijk van uw Range Rover verder verfraaien met het Dark Atlas Exterior Accent Pack. Dit omvat een grille met omlijsting in Gloss Black, raster en lamellen in Atlas, de accentlijst in voorbumper in Dark Atlas en de vent blades en buitenste luchtinlaten voorbumper in Dark Atlas.

/

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai de uitstraling van uw auto met originele Land Rover accessoires, inclusief treeplanken en dorpelbeschermers en roestvaststalen bodembeschermplaten vóór en achter.

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele accessoires aan uw auto toevoegen. Creëer met premium vloermatten of gepersonaliseerde dorpellijsten uw ideale ambiance.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Speciale accessoires waarmee u meer in en op uw auto kunt meenemen, maken het leven eenvoudiger. Daar kunt u nog diverse trekhaken en bijbehorende accessoires aan toevoegen, waarmee u het trekgewicht van uw Range Rover optimaal kunt benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Er zijn lichtmetalen velgen in vele maten en stijlen beschikbaar. U kunt zo de perfecte combinatie kiezen en de velgen verder verfraaien met stijlvolle ventieldopjes.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.