BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover dealer.

OPTIE PACKS

EXTERIEUR OPTIES

GLAZEN PANORAMADAK

Een groot, glazen panoramadak (vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel voor) versterkt het gevoel van ruimte in de Range Rover en laat inzittenden nog meer genieten van de wereld om hen heen. Het dak is beschikbaar in alle carrosseriekleuren en in de contrastkleur Narvik Black.

/

INTERIEUR OPTIES

 • tbc

  ACHTERBANK

  De met leder beklede zitplaatsen van een Range Rover zijn niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook ongekend veelzijdig. De elektrisch verstelbare variant is uitgerust met Intelligent Seat Fold, een functie waarmee u de zitplaatsen kunt neerklappen en configureren vanuit de bagageruimte. Het comfort van deze zitplaatsen kan nog verder worden vergroot door te kiezen voor verwarmbare of koel-/ verwarmbare uitvoeringen

 • tbc

  EXECUTIVE CLASS SEATING ACHTERIN

  Voor het summum van luxe bieden deze zitplaatsen een ongeëvenaard comfort, met bredere en diepere zitkussens. De elektrisch uitklapbare middenconsole integreert naadloos met de twee buitenste zitplaatsen, voor een luxueus interieur met vier zitplaatsen. Als meer veelzijdigheid is vereist, kunt u de Executive Class Seating achterin neerklappen om uw bagageruimte te vergroten.

 • tbc

  INTERIEURAFWERKING

  Kies een van de zeven soorten houtfineer, waaronder Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut en Black Burr Ash.

 • tbc

  ZITPLAATSEN

  De zitplaatsen van de Range Rover zijn ontworpen en vervaardigd met ultiem comfort voor ogen en zijn beschikbaar met bekleding in diverse hoogwaardige ledersoorten en stoffen. De uitgebreide functionaliteit van de zitplaatsen omvat onder meer de opties 'Hot Stone'-massagefunctie en extra verstelbaar bovendeel van de rugleuningen.

 • tbc

  INTERIEURKLEUREN

  Het interieur van de Range Rover verenigt de beste elementen voor een eigentijdse lifestyle. De warme uitstraling van fraai hout en soepel leder in combinatie met koel aanvoelende metalen details creëert een dynamische ambiance. Met de keuze uit een uitgebreid programma interieurkleuren en premium bekledingsmaterialen is er een uitvoering voor elke smaak.

 • tbc

  OPTIE PACKS VOOR HET INTERIEUR

  Er is een scala aan extra's beschikbaar om uw Range Rover te personaliseren. Van Entertainment Packs tot een Connect Pro Pack met 4G WiFi en een Smartphone Pack waarmee synchronisatie met de meeste smartphones mogelijk is, is er altijd wel een pack beschikbaar dat voldoet aan uw wensen.

tbc

TECHNOLOGIE

De Range Rover biedt onze meest innovatieve, intuïtieve en ultramoderne SUV-technologieën om u te informeren en entertainen.

OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ORIGINELE ACCESSOIRES

 • n.n.b.

  PET PACKS

  Maak een keuze uit ons programma Pet Packs om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig, maar toch comfortabel kan meereizen, terwijl tevens het interieur van uw auto wordt beschermd.

 • tbc

  CLICK & GO SYSTEEM

  Dit multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij wordt aan de hoofdsteunstijlen bevestigd en kan worden uitgebreid met bevestigingen voor tablets, tassen en jassen.

 • tbc

  UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  Deze slimme, praktische treeplanken blijven opgeborgen onder de dorpels totdat ze nodig zijn en maken in- en uitstappen gemakkelijker.

 • tbc

  DAKDRAGERACCESSOIRES

  Geniet van een flexibel draagvermogen en van een groot gebruiksgemak, met ons assortiment dakdrageraccessoires, zoals de fietsdrager voor op het dak, de watersportartikelendrager en de sportbox.

1Alleen optie op Autobiography.
De daadwerkelijke stoelen hebben kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.