De Range Rover Sentinel is zorgvuldig ontwikkeld om inzittenden toonaangevende niveaus van bescherming te bieden tegen aanvallen van buitenaf, maar met volledig behoud van de luxe, het raffinement en de offroad-capaciteiten van de Range Rover.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR, SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

PRESTATIES

BALLISTISCHE BESCHERMING

Dit mobiele fort is ontworpen om de meest gevaarlijke en vijandige dreigingen te weerstaan, inclusief penetratie van 7.62 high-velocity, armour piercing incendiary munitie. Deze uitzonderlijke auto biedt laterale bescherming tegen een ontploffing van tot 15 kg TNT en tegen explosies van DM51-granaten onder de bodemplaat en boven het dak.

/

RUN FLAT-BANDEN

De 20" lichtmetalen velgen met gedeeld velgbed voor de Sentinel zijn speciaal ontwikkeld door SVO en zijn gecombineerd met run flat-inserts. Daarmee kan worden verder gereden bij een lege band. Dit systeem garandeert dat ongeacht de zwaarte van de aanslag, de Range Rover Sentinel het aanzienlijke vermogen van zijn 340 pk 3,0-liter V6 Supercharged benzinemotor en speciaal afgestemde achttraps automatische transmissie kan gebruiken om te ontsnappen. Daarnaast is hij uitgevoerd met geventileerde schijfremmen met 380 mm remschijven voor en 365 mm achter, in combinatie met high-density remblokken, voor indrukwekkende remprestaties wanneer dat nodig is.

/

ONGEËVENAARD NIVEAU VAN VERFIJNING

Ondanks het hoge beschermingsniveau dat wordt geboden door de bepantsering en andere beschermingssystemen voor de inzittenden, blijft de Range Rover Sentinel een échte Range Rover. Hij biedt dezelfde toonaangevende niveaus van luxueus rijgedrag en comfort als een conventionele Range Rover Autobiography. Klanten kunnen nog steeds kiezen uit een uitgebreid programma lakkleuren en voor een interieur in Ebony, Ivory of Dark Cherry, met lederen hemelbekleding als optie. Daarnaast is op aanvraag een programma unieke opties beschikbaar.

/

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.