BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

tbc

RANGE ROVER
SVAutobiography DYNAMIC

ONTWORPEN VOOR LUXE EN PRESTATIES

VANAF

 259.530

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 338

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 14,9

De SVAutobiography Dynamic is onze meest wendbare en dynamische Range Rover ooit, met een krachtige V8-motor voor een indrukwekkend vermogen van 565 pk.

MICHAEL VAN DER SANDE

PRESTATIES

ONTWERP

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • tbc

  LICHTMETALEN VELGEN

  De SVAutobiography Dynamic is standaard uitgerust met 21" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5005' in Dark Grey. 22" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5087' in Diamond Turned & Dark Grey Contrast Finish als optie.

 • tbc

  PRESTATIES

  De Supercharged V8-motor met 416 kW (565 pk) combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van de Range Rover. De aluminium 5.0 benzinemotor heeft een nieuwe afstemming gekregen en produceert nu 565 pk en 700 Nm, waarbij het maximum koppel beschikbaar is tussen 6.000 en 6.500 toeren.

 • tbc

  RIJDYNAMIEK

  De unieke configuratie van de wielophanging van de SVAutobiography Dynamic is speciaal afgestemd op het hogere motorvermogen van 416 kW (565 pk).

 • tbc

  EXTERIEURDESIGN

  De exclusieve styling van de SVAutobiography omvat een reeks unieke kenmerken in Graphite Atlas, waaronder de grille en de vent blades in Graphite Atlas met inzetten in Bright Chrome.

 • tbc

  LUXURY STOELEN

  24-voudig verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen met 'Hot Stone'-massagefunctie en Executive Class Comfort-Plus Seating achterin, met stoelbekleding met Diamond Quilted stiknaden. Beschikbaar in vier kleurenthema's.

 • tbc

  INTERIEURAFWERKING

  Het gevoel van raffinement wordt versterkt door details als de rasterafwerking van de Start-/Stopknop en de pedalen, en door de interieurafwerking in Steel Weave Carbon Fibre.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
V8 SUPERCHARGED (565 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGURATOR
5,4 225* 700 Vanaf 14,9 Vanaf 338
tbc

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

tbc

LAND ROVER GEAR
ACCESSORIES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc
tbc
tbc

tbc
tbc

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


*Topsnelheid bedraagt 250 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.

**Afbeelding kan verschillen van de specificaties.

N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.