Het uitgesproken uiterlijk van de Range Rover SVAutobiography Dynamic is tijdloos. Door de krachtige V8-motor levert hij de prestaties en wendbaarheid die passen bij het dynamische uiterlijk.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR, SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

DESIGN

EXTERIEUR

De SVAutobiography Dynamic is ontworpen voor luxe en prestaties. Zijn vloeiende lijnenspel en het eigentijdse design zorgen overal ter wereld voor bewonderende blikken. Met een speciale afstemming van onderstel, besturing, uitlaat en wielophanging, is de SVAutobiography Dynamic 8 mm verlaagd in vergelijking met een standaard Range Rover – de agressieve uitstraling benadrukt het vermogen en de prestaties van dit model. De SVAutobiography Dynamic tilt wendbaarheid en prestaties, en daarmee het rijplezier voor de bestuurder, naar een hoger niveau.

/

INTERIEUR

Het interieur is uitgevoerd met stoelbekleding in het allerbeste diamond quilted leder. Een gerasterde afwerking van interieurdetails, waaronder de Start/Stop-knop en de pedalen, levert een bijdrage aan het gevoel van verfijning. De draaiknop en het houtfineer van de voor- en achterportieren in Grand Black worden geaccentueerd door een karakteristieke accentlijn in Red, die de unieke persoonlijkheid van de SVAutobiography Dynamic versterkt.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

PRESTATIES

De Supercharged V8-motor met 550 pk combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van de Range Rover. De aluminium 5.0 benzinemotor is anders afgestemd om 550 pk en 680 Nm te produceren, waarbij het maximum koppel beschikbaar is tussen 3.500 en 4.000 toeren.

UNIEKE AFWERKINGEN

Unieke Graphite Atlas accenten, markante rode BremboTM remklauwen en exclusieve lichtmetalen velgen dragen bij aan de high-performance uitstraling van de SVAutobiography Dynamic.

QUILTED STOELBEKLEDING

Alleen de allerbeste, uiterst smaakvolle quilted stoelbekleding met stiknaden in diamantpatroon wordt gebruikt. Deze bekleding is beschikbaar in vier interieurthema’s. Ebony/Ebony, Ebony/Pimento, Ebony/Tan en Ebony/Cirrus.

GRAND BLACK INTERIEURAFWERKING

De SVAutobiography Dynamic is uitgerust met interieurafwerking in Grand Black houtfineer, met accentlijn in Red, voor de voor- en achterportieren.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie
0-100 km/h (s)
Maximum koppel (Nm) Topsnelheid (km/h)
Binnen bebouwde kom (l/100 km)
Buiten bebouwde kom (l/100 km)
Gecombineerd (l/100 km)
Gecombineerde CO2-emissies (g/km) 

5.0 V8 Supercharged benzine AUTOMAAT (4WD) 5,0-liter benzine (550 pk) met Stop/Start CONFIGUREREN 
*Topsnelheid voor V8 Supercharged is 250 km/h wanneer auto is uitgerust met 22” velgen.

5,4 680 225/250* 18,3 9,8 12,8 299

DESIGN

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

DESIGN

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.