Als onze meest luxueze uitvoering tot nu toe, is deze auto gebouwd met uiterst zorgvuldige precisie, met als resultaat een superieure aandacht voor detail.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR, SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

EXTERIEUR

De SVAutobiography is ontworpen en ontwikkeld door Special Vehicle Operations (SVO), Land Rover's unieke centrum voor speciale uitvoeringen, luxueuze versies en performance-modellen. Ieder uniek afgestemd aspect straalt élégance en aandacht voor detail uit. Van de unieke grille, speciale gerasterde 'RANGE ROVER' woordmerken op motorkap en achterklep, en de exclusieve SVAutobiography-badge op de achterklep. Ons meest luxueuze model straalt alles uit waar de Range Rover voor staat.

/

INTERIEUR

Het interieur van de SVAutobiography Long Wheelbase is het summum van verfijnd, exclusief en luxueus leven. Aandacht voor detail spreekt uit alles dat u ziet en aanraakt. Van de middenconsole achterin, met fleskoeler en elektrisch uitklapbare werktafeltjes, tot het unieke stoelontwerp met uitklapbare onderbeensteun, straalt de auto zelfvertrouwen en kalme beheersing uit. Een gerasterde afwerking van interieurdetails, zoals de omlijsting van de Start/Stop-knop, de Drive Select draaiknop en verstelbare middenarmsteunen, en de bekerhouders in Satin Brushed aluminium dragen bij aan de exclusieve uitstraling. De contactsleutel heeft ook een gerasterde afwerking en ‘Autobiography’ inscriptie.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

GERASTERD ONTWERPTHEMA

Het gerasterde ontwerpthema wordt voortgezet op verschillende interieurdetails, zoals de omlijsting van de Start/Stop-knop, de draaiknoppen op dashboard en van verstelbare middenarmsteunen, de pedalen en zelfs de contactsleutel. Dit wordt aangevuld met bekerhouders in Satin Brushed aluminium, massief aluminium jashaken met gerasterde details en massief metalen afwerking van de stoelrails.

STOELFUNCTIES

Executive Class Seating achterin biedt het summum van reiscomfort. Deze twee individuele zitplaatsen beschikken onder meer over memoryfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteun, middenarmsteun, massagefunctie en elektrisch vertelbare rugleuning. De individuele zitplaatsen worden gescheiden door een elegante console met bedieningsschakelaars voor de zitplaatsen en ruimte voor een optioneel koelvak.

ELEKTRISCH UITKLAPBARE WERKTAFELTJES

Het prachtig uitgevoerde interieur achterin is uitgerust met elektrisch uitklapbare werktafeltjes. Deze zijn beschikbaar met een afwerking in Ebony leder of houtfineer. Een USB-oplaadpunt is geïntegreerd in het design, zodat voeding voor apparatuur altijd beschikbaar is.

MERIDIAN SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEMTM

Dit 1.700 watt audiosysteem heeft 29 luidsprekers, inclusief een tweekanaals subwoofer, die optimaal over het interieur zijn verdeeld. Het systeem biedt ook Meridian Trifield-technologie om voor alle inzittenden een muziekbeleving van concertzaal-kwaliteit te creëren.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie
0-100 km/h (s)
Maximum koppel (Nm) Topsnelheid (km/h)
Binnen bebouwde kom (l/100 km)
Buiten bebouwde kom (l/100 km)
Gecombineerd (l/100 km)
Gecombineerde CO2-emissies (g/km) 

3.0 TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3,0-liter diesel (258 pk) met Stop/StartCONFIGUREREN

8,3

600 209 7,8 6,4 6,9 182

4.4 SDV8 diesel AUTOMAAT (4WD) 4,4-liter diesel (339 pk) met Stop/StartCONFIGUREREN

7,2 740 218 10,8 7,6 8,4 219

5.0 V8 Supercharged benzine AUTOMAAT (4WD) 5,0-liter benzine (550 pk) met Stop/StartCONFIGUREREN 

*Topsnelheid voor V8 Supercharged is 250 km/h wanneer auto is uitgerust met 22” velgen. Alle vermelde waarden zijn voor Standard Wheelbase.     

5,5 680 225/250* 18,3 9,8 12,8 299

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.