BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

TBC

"De Range Rover SVAutobiography Long Wheelbase combineert een krachtige 565 pk sterke 5.0 liter V8 Supercharged motor met een verbluffend interieur, uitgerust met Executive Class Seating achterin en een Meridian Signature audiosysteem."

MICHAEL VAN DER SANDE

ONTWERP

PRESTATIES

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • TBC

  ELEKTRISCH SLUITBARE ACHTERPORTIEREN

  De elektrisch sluitbare achterportieren zijn gemakkelijk te bedienen met toetsen op de middenconsole achterin en maken deze uitvoering nog unieker. Het automatische mechanisme sluit de portieren soepel vanuit volledig geopende stand.

 • TBC

  EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

  Executive Class Comfort-Plus Seating achterin biedt het summum van luxe voor passagiers. Deze twee individuele zitplaatsen achterin beschikken onder meer over memoryfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteunen, middenconsole met armsteun, verstelbare zitting, massagefunctie en elektrisch verstelbare rugleuning.

 • TBC

  BERGVAK MET EXTRA KOELFUNCTIE

  Met een druk op de knop gaat het schuifdeksel met afwerking in houtfineer open om het bergvak met extra koelfunctie te onthullen. In het bergvak met extra koelfunctie kunt u twee flessen van 75 cl of vier van 60 cl plus twee glazen gekoeld bewaren.

 • TBC

  GERASTERDE AFWERKING

  Door het gehele interieur zijn details met gerasterde afwerking te vinden. Deze subtiele, maar kenmerkende afwerking is te vinden op de omlijsting van de Start/Stop-knop, op de transmissieselectieknop, op de bedieningsknoppen van de verstelbare armsteunen, op de pedalen en zelfs op de afstandsbediening.

 • TBC

  MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

  Het MeridianTM Surround Sound audiosysteem biedt Meridian Trifield-technologie en heeft 29 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer, perfect verdeeld over het interieur om alle inzittenden een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden.

 • TBC

  EXCLUSIEVE STOELBEKLEDING

  Kies voor ultiem comfort met stoelbekleding in geperforeerd Semi-aniline leder met Diamond Quilted stiknaden of Poltrona Frau leder. Deze stoelbekledingen zijn beschikbaar in vijf kleurenthema's en zijn exclusief voor de SVAutobiography.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
SDV6 (275 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
8,0 209 625 Vanaf 9,2 Vanaf 241
SDV8 (339 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 4.4 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
Achttraps automaat CONFIGUREREN
7,7 217 740 Vanaf 10,8 Vanaf 283
I6 MHEV (400 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
6,5 225 550
Vanaf 10,8 Vanaf 245
P400e (404 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine (Plug-In Hybrid)
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
6,9 220 640 Vanaf 3,5 Vanaf 78
V8 SUPERCHARGED (525 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGUREREN
5,5 225* 700 Vanaf 14,3 Vanaf 322
tbc

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

tbc

LAND ROVER GEAR
ACCESSORIES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

KIES UW UITVOERING

tbc
tbc
tbc
tbc

tbc
tbc

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


*Topsnelheid bedraagt 250 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.

**Afbeelding kan verschillen van de specificaties.

N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van aandrijflijn en markt.