UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

TECHNOLOGIEËN

INFOTAINMENT

 • STUURWIEL

  Het stuurwiel is uitgerust met aanraakgevoelige bedieningstoetsen die verborgen blijven totdat ze worden verlicht. Een van deze toetsen is programmeerbaar, zodat deze kan worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren voor de bediening van tal van functies.

 • REAR SEAT ENTERTAINMENT

  Het optionele Rear Seat Entertainment-systeem heeft twee kantelbare 10” touchscreens met hoge resolutie die tegen de rugleuningen van de voorstoelen zijn gemonteerd. Het systeem omvat twee draadloze hoofdtelefoons en een afstandsbediening, maar ook USB- en HDMI-poorten die verschillende soorten apparaten ondersteunen.

 • SPRAAKHERKENNING

  De Range Rover biedt intelligente spraakherkenning om taken uit te kunnen voeren terwijl u uw ogen op de weg houdt. Bijvoorbeeld 'Kies 97.9' of 'Bel naar huis'.

 • SMARTPHONE PACK

  Met de InControl Apps-technologie van dit pack kunt u speciale, voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw Android™ of Apple™ smartphone bedienen via het touchscreen.

 • PRO SERVICES

  Pro Services biedt alles van real-time verkeersinformatie tot deur-tot-deur-navigatie, gecoördineerd met uw smartphone.

 • PROTECT

  U kunt Protect niet alleen gebruiken om uw tankinhoud op afstand te controleren en gemakkelijk uw geparkeerde Range Rover terug te vinden, maar ook om ritten te registreren en te controleren of u niet een ruit hebt opengelaten. Inclusief Optimised Land Rover Assistance.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Range Rover geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Uw dealer geeft u graag meer informatie. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Geweldige definitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen, mogelijk gemaakt door de zorgvuldige positionering van de 13 luidsprekers en de tweekanaals subwoofer in het interieur.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Alle diepte en helderheid van een live concert, mogelijk gemaakt door 19 luidsprekers inclusief een tweekanaals subwoofer – naadloos samengebracht met behulp van Trifield™-technologie.

MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM

Het Signature audiosysteem heeft 29 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer. Het systeem biedt een diepe en persoonlijke audiobeleving op elke zitplaats. De wereldprimeur van Trifield 3D-technologie tilt surround sound naar een nog hoger niveau.

INNOVATIE

 • GEHEEL ALUMINIUM CARROSSERIE

  De zelfdragende carrosserie is lichter, sterker en duurzamer en biedt een toonaangevende stijfheid en subliem raffinement. De carrosserie is in staat om dezelfde offroad-belastingen te doorstaan als alle andere Land Rovers.

 • LAND ROVER IGUIDE

  De Land Rover iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste augmented reality-technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw auto. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

PRESTATIES

 • SPEED LOWERING

  Het Speed Lowering System maakt gebruik van de elektronisch gestuurde luchtvering om de luchtweerstand en het brandstofverbruik te verlagen bij kruissnelheden, door de rijhoogte van de auto 15 mm te verlagen ten opzichte van de normale rijhoogte bij snelheden vanaf 105 km/h.

 • EV-MODUS

  In de automatische EV-modus verloopt de overgang van EV-modus naar verbrandingsmotor naadloos, omdat het systeem soepel de verbrandingsmotor start en vervolgens het vermogen van de elektromotor en de verbrandingsmotor met elkaar combineert. De PHEV kan worden gebruikt als een volledig elektrische auto zonder enige emissies. Hiervoor wordt de elektromotor losgekoppeld van de verbrandingsmotor door middel van de transmissie met dubbele koppeling. De bestuurder kan kiezen tussen automatische regeling en drie rijprogramma's voor een optimaal energieverbruik.

 • DYNAMIC MODE

  Deze instelling - onderdeel van Terrain Response - zorgt voor een straffere afstemming van de wielophanging voor een nog dynamischer rijgedrag. Het rijgedrag is communicatief en veilig, zodat u kunt genieten van ultiem rijplezier.

 • COMFORT-MODUS

  Deze instelling, onderdeel van Terrain Response, zorgt voor een uitstekend comfort op de weg, doordat de afstemming van de wielophanging wordt aangepast voor een geraffineerder rijgedrag.

CAPACITEITEN

 • TWIN-SPEED TUSSENBAK

  Een extra overbrengingsverhouding voor lage snelheden en extra trekkracht kan van onschatbare waarde zijn onder zware omstandigheden, zoals offroad-rijden of het trekken van een trailer. Met de twin-speed tussenbak houdt u de auto onder dergelijke omstandigheden op de juiste snelheid en dus onder controle.

 • LOW TRACTION LAUNCH

  Low Traction Launch biedt een optimale regeling van het aandrijfkoppel wanneer u wegrijdt vanuit stilstand en verbetert zo de capaciteiten op gladde ondergrond, zoals nat gras, sneeuw en ijs.

 • ADVANCED TOW ASSIST

  Dankzij Advanced Tow Assist kunt u bij het achteruitrijden met de Terrain Response 2-draaiknop de richting van de trailer bepalen. Dit systeem (optie) bedient de besturing van uw auto om de gewenste baan van de trailer te realiseren.

 • HILL DESCENT CONTROL

  Land Rover's gepatenteerde Hill Descent Control (HDC) is standaard. Het helpt de bestuurder bij het gecontroleerd afdalen van moeilijke hellingen door een constante afdaalsnelheid aan te houden en de wielen individueel af te remmen.

STANDAARD BESTUURDERSONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

 • EMERGENCY BRAKING

  Bij detectie van het risico op een frontale botsing wordt u direct gewaarschuwd, zodat u tijd hebt om in actie te komen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem zelf de auto af om de gevolgen van een mogelijke botsing te beperken.

 • LANE DEPARTURE WARNING

  Dit systeem kan lange ritten veel veiliger maken. Lane Departure Warning merkt wanneer de auto ongemerkt buiten de eigen rijstrook komt en waarschuwt u dan via een visueel signaal en door trillen van het stuurwiel.

 • PARK DISTANCE CONTROL VOOR EN ACHTER

  Maakt parkeren in krappe plekken veiliger. Als u de achteruitversnelling selecteert, worden sensoren in de achterbumper geactiveerd. Terwijl u parkeert, geven beelden op het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

 • CRUISE CONTROL MET SPEED LIMITER

  Cruise control met Speed Limiter handhaaft de actuele snelheid van de auto zonder dat het gaspedaal continu moet worden ingetrapt, waardoor de bestuurder minder vermoeid raakt. Het systeem stelt u ook in staat om een maximale rijsnelheid in te stellen.

DRIVER ASSISTANCE PACKS

DRIVER ASSIST PACK

Het Driver Assist Pack omvat de meest uiteenlopende rij- en parkeertechnologieën. Het Driver Assist Pack bouwt voort op zowel het Drive Pro Pack als het Park Pro Pack en biedt aanvullend Adaptive Cruise Control met Steering Assist en het 360° Surround Camera System.

 • DRIVE PACK

  Het Drive Pack (optie) biedt een uitgebreid scala aan systemen die de veiligheid van u en uw passagiers vergroten en u van informatie voorzien, inclusief Driver Condition Monitoring, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition en Adaptive Speed Limiter.

 • DRIVE PRO PACK

  Naast de technologieën in het Drive Pack biedt het Drive Pro Pack de systemen Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist en Adaptive Cruise Control met Queue Assist en High-Speed Emergency Braking.

 • PARK PACK

  Met 360° Park Distance Control en Rear Traffic Monitor voor extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. Clear Exit Monitor waarschuwt achterpassagiers voordat zij uitstappen voor naderende voertuigen, fietsers of andere gevaren.

 • PARK PRO PACK

  In aanvulling op de technologieën in het Park Pack, biedt Park Pro de functie Park Assist voor gemakkelijker fileparkeren en gemakkelijker parkeren in haaks op de rijbaan gelegen parkeerplekken, door uw auto in een geschikte parkeerplek te sturen.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

 • KOEL-/VERWARMBARE STOELEN

  Koel-/verwarmbare voorstoelen en buitenste zitplaatsen van de achterbank zijn beschikbaar voor optimaal comfort, ongeacht de buitentemperatuur. Met deze optie kunnen u en uw passagiers de temperatuur van de respectievelijke zitplaatsen individueel regelen.

 • EXTREME PASSENGER SEAT AWAY

  Deze functie wordt bediend met een tiptoets en beweegt de voorpassagiersstoel zo ver mogelijk weg van de achterpassagier, zodat deze ruim kan zitten en maximaal zicht naar voren heeft.

 • BERGVAK MIDDENCONSOLE MET KOELFUNCTIE

  Het bergvak met koelfunctie (optie) in de middenconsole voorin biedt u de luxe van koele drankjes. Er is plaats voor 4 flesjes van 500 ml, die op een temperatuur van 5 °C kunnen worden gehouden.

 • ENHANCED TASK LIGHTING

  De achterpassagiers kunnen kiezen uit twee instellingen: Cool White Light en Warm White Light, elk met verschillende helderheidsniveaus. De eerste instelling is bijvoorbeeld geschikt om te werken en voor activiteiten die concentratie vereisen, de tweede stand zorgt voor een meer relaxed, natuurlijk licht.

 • 4-ZONE CLIMATE CONTROL

  De 4-zone climate control maakt het leven nog comfortabeler, door het regelen van temperatuurniveaus, luchtverdeling en ventilatorsnelheid. Het systeem biedt individuele temperatuurregeling voor bestuurder, voorpassagier en achterpassagiers links en rechts. Inclusief extra ventilatieroosters in de B-stijlen.

 • CONNECTIVITY

  De Range Rover biedt maximaal zeven USB-oplaadpunten, HDMI-aansluiting, 12V-aansluitingen en twee 230V stopcontacten. Alle inzittenden kunnen hun tablet, mobiele telefoon of een ander apparaat opladen en genieten van hun persoonlijke entertainment.

 • INTERIEURVOORVERWARMING EN -KOELING MET AFSTANDSBEDIENING

  Dit innovatieve systeem kan de auto voorverwarmen of -ventileren met bediening via een afstandsbediening of een 7-daagse timerfunctie. Zo bent u er altijd zeker van dat de auto op de juiste temperatuur is voordat u instapt.

 • HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING

  Met de handsfree elektrische achterklepbediening kunt u de achterklep openen of sluiten zonder de auto of de afstandsbediening te hoeven aanraken. Daarvoor beschikt de auto over sensoren aan weerszijden van de achterklep. Om deze functie te activeren, hoeft u slechts de voet onder de achterzijde van de auto te bewegen.

 • SOFT DOOR CLOSE

  De Range Rover is ook beschikbaar met Soft Door Close (optie), voor sluitbekrachtiging op de voor- en achterportieren. Dit zorgt ervoor dat de portieren de laatste 6 mm van het sluittraject beheerst en stil worden dichtgetrokken.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.


Bepaalde InControl functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.


Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

Het bekijken van video’s, die in dit gedeelte van onze website worden weergegeven, vereist het gebruik van cookies. Als u deze inhoud wilt bekijken, moet u uw cookievoorkeuren aanpassen om toestemming te geven voor de volgende soorten cookies:
 • FUNCTIONELE COOKIES