TECHNOLOGIE

INFOTAINMENT

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro onderhoudt uw belangrijke digitale contacten en verbindt u direct en veilig met uw auto wanneer u ergens anders bent. Daarnaast biedt het u via het 10” touchscreen een wereld van entertainment.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL CONNECT PRO

U hebt de mogelijkheid de extra services, technologieën en apps van dit systeem toe te voegen voor nog meer connectivity en gebruiksgemak.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL PROTECT

Deze optie omvat SOS Emergency Call, Land Rover Optimised Assistance en de Remote Essential Smartphone App.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL PRO SERVICES

U hebt de mogelijkheid de extra services, technologieën en apps van InControl Connect Pro toe te voegen voor het beste in connectivity en gebruiksgemak. Met InControl Pro Services kunt u gebruikmaken van de volgende functies: WiFi-hotspot, Route Planner App, Live Services, Commute Mode, Arrival Mode en Arrival Mode Parking.

BEKIJK INCONTROL
SPOTIFY VOOR INCONTROL APPS

De Spotify-app voor InControl Apps is beschikbaar met onze uitgebreide Connectivity packs, InControl Connect en Connect Pro. Dankzij de app kunt u onderweg genieten van een bibliotheek met meer dan 30 miljoen nummers. Deze app is ontworpen en ontwikkeld door Land Rover in samenwerking met Spotify en is speciaal geoptimaliseerd voor het touchscreen in uw Range Rover – de app is net zo eenvoudig en prettig in het gebruik als de Spotify smartphone-app. U kunt zoeken op en bladeren door nummers, stations en aanbevelingen, afspeellijsten aanmaken en genieten van volledige toegang tot uw bibliotheek met offline nummers.

BEKIJK INCONTROL APPS
INNOVATION
/

PRESTATIES

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics zorgt dat de kilometers haast onmerkbaar worden afgelegd. Het systeem evalueert tot 500 keer per seconde de bewegingen van de auto en reageert direct op commando’s van de bestuurder of veranderingen in het wegoppervlak. Het resultaat is een nog grotere controle en minder carrosseriebewegingen, voor een evenwichtig, vlak rijgedrag.

PROEFRIT AANVRAGEN
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response verbetert de handling van de auto en uw comfort, door overhellen van de carrosserie in bochten te reduceren. Het nieuwste tweekanaals systeem is in staat om voor- en achteras onafhankelijk van elkaar te regelen. Op deze wijze kan het worden afgestemd om een grotere wendbaarheid bij lagere snelheid te combineren met meer stabiliteit bij hoge snelheid en meer stuurprecisie. Deze functie verbetert ook de offroad-capaciteiten.

PROEFRIT AANVRAGEN
V8 BENZINEMOTOR

De V8 heeft een compacte en lichtgewicht aluminium constructie, met een toonaangevend laag niveau van inwendige wrijving. De motor is geoptimaliseerd rond een state-of-the-art Bosch motormanagementsysteem. Deze stuurt onder meer de directe hogedruk-brandstofinspuiting aan, met geavanceerde, centraal geplaatste, multigats, spray-guided injectoren.

PROEFRIT AANVRAGEN
ACHTTRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Alle benzine- en dieselmotoren zijn gecombineerd met de geavanceerde, elektronisch gestuurde ZF achttraps automatische transmissie. Deze is afgestemd door de Land Rover ingenieurs voor een zijdezacht schakelgedrag in combinatie met een extreem snelle respons. Met acht nauw gespatieerde overbrengingsverhoudingen verlopen schakelhandelingen nagenoeg onmerkbaar, waarbij elke schakeling in slechts 200 milliseconden wordt voltooid.

PROEFRIT AANVRAGEN

CAPACITEITEN

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat de bestuurder in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een cruise control voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij de bestuurder zich volledig kan concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.

LOW TRACTION LAUNCH

De Range Rover beschikt over een specifieke wegrij-functie, waarmee de auto soepel en gemakkelijk vanuit stilstand kan optrekken, zelfs op moeilijke ondergrond met weinig grip, zoals ijs, sneeuw of nat gras.

GRADIENT RELEASE CONTROL

Gradient Release Control is ontworpen om te voorkomen dat de auto ongecontroleerd met grote snelheid wegrijdt op een steile afdaling, wanneer de bestuurder per ongeluk het rempedaal loslaat.

TERRAIN RESPONSE

Met zijn volledig aluminium carrosserie en pure Land Rover capaciteiten biedt de auto ongelooflijke offroad-prestaties. Ons unieke Terrain Response 2-systeem analyseert zelf de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch de instellingen voor optimaal rijgedrag en maximale tractie door de respons van motor, transmissie, centraal differentieel en onderstelregelsystemen aan te passen aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond.

HILL DESCENT CONTROL

Naast Terrain Response beschikt de Range Rover over een uniek programma all-terrain technologieën om prestaties en veiligheid te optimaliseren, inclusief Hill Descent Control (HDC). Hill Descent Control helpt de bestuurder bij het gecontroleerd afdalen van moeilijke hellingen door een constante afdaalsnelheid aan te houden en de wielen individueel af te remmen.

WADE SENSING

Wade Sensing (optie) maakt gebruik van sensoren in de buitenspiegels om de bestuurder extra informatie te verstrekken tijdens inrijden van en rijden door water. Wade Sensing waarschuwt de bestuurder wanneer het water te diep is of wordt. Een visuele weergave op het touchscreen verschaft real-time waad-informatie, inclusief de diepte van het water in verhouding tot de auto en de maximum doorwaaddiepte.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat de bestuurder in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een cruise control voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij de bestuurder zich volledig kan concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

LANE KEEP ASSIST EN DRIVER CONDITION MONITOR

Lane Keep Assist detecteert of uw auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en stuurt u subtiel terug. Driver Condition Monitor weet wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u middels een tijdige waarschuwing om een pauze te nemen.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET QUEUE ASSIST

Bij rijden op de snelweg of in langzaam rijdend en stilstaand verkeer, zal dit systeem, dat is uitgerust met Intelligent Emergency Braking, uw auto op een veilige afstand tot uw voorligger houden als die afremt of stopt. Wanneer uw voorligger versnelt, doet uw Range Rover dat ook.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Als een potentiële botsing wordt herkend, toont het systeem een 'frontale botsing'-signaal waardoor u tijd hebt om in te grijpen. Indien een botsing nog steeds waarschijnlijk is en u hebt niet ingegrepen, dan remt dit systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren.

BLIND SPOT MONITOR MET REVERSE TRAFFIC DETECTION

Blind Spot Monitor waarschuwt u, via een klein waarschuwingslampje in de betreffende buitenspiegel, voor voertuigen in uw dode hoek en voor voertuigen die snel van achteren naderen. Reverse Traffic Detection waarschuwt u tijdens achteruitrijden via visuele en akoestische signalen voor gevaren die uw auto van links of rechts naderen, zodat u weet wat er zich achter u bevindt, zelfs wanneer het zicht is belemmerd.

PARKEERTECHNOLOGIE

Ons Park Assist-systeem maakt zowel fileparkeren als parkeren in haaks op de rijbaan gelegen parkeerplekken gemakkelijker door uw auto in een geschikte parkeerplek te parkeren. U hoeft alleen de geschikte versnelling te kiezen en de snelheid van de auto te regelen. Park Assist stuurt u ook weer uit de parkeerplek, zodat parkeren nooit meer stress hoeft op te leveren. Afbeeldingen en meldingen leiden u door deze manoeuvres.

SURROUND CAMERA SYSTEM

Op het touchscreen ziet u een 360° aanzicht van de directe omgeving van de auto. Dit helpt bij verschillende manoeuvres, van het parkeren langs een stoeprand tot het manoeuvreren in krappe plekken en op kruisingen.

LANE KEEP ASSIST EN DRIVER CONDITION MONITOR

Lane Keep Assist detecteert of uw auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en stuurt u subtiel terug. Driver Condition Monitor weet wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u middels een tijdige waarschuwing om een pauze te nemen.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

KOEL-/VERWARMBARE VOORSTOELEN EN ACHTERBANK

Iedereen in de auto kan zelfs in extreme weersomstandigheden met maximaal comfort rijden dankzij de koel-/verwarmbare voorstoelen en achterbank. Dit innovatieve systeem biedt koeltechnologie voor warme, plakkerige dagen en comfortabele warmte op barre, koude ochtenden.

CONFIGUREREN
HEAD-UP DISPLAY

Het Head-Up Display is een optie die voor het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid, versnelling en navigatie-instructies, direct in het gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit projecteert, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden en minder wordt afgeleid. Het innovatieve lasersysteem is beter bestand tegen aspecten als ‘vervaging’ – het effect dat fel zonlicht heeft op systemen met LED-technologie. De functie kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.

CONFIGUREREN
AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Range Rover uitgerust met een airconditioningsysteem met toonaangevende technologie. Dit systeem is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot 50 °C.

CONFIGUREREN
SOFT DOOR CLOSE

Begin en eindig ritten nog stiller met Soft Door Close. Deze optie regelt het sluiten van de portieren over de laatste 6 mm.

CONFIGUREREN
/
/
/

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

* Het aantal luidsprekers, de uitvoering en het aantal Watt is afhankelijk van welke Land Rover u kiest. De afbeelding toont de Range Rover. Uw dealer geeft u graag meer informatie. De getoonde Land Rover dient alleen ter illustratie. De positie van de luidsprekers kan per model en uitvoering verschillen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.