KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

Inzittenden kunnen de interieurverlichting aanpassen aan hun smaak. Het systeem laat zich eenvoudig bedienen en kan met tien kleuren en instelbare helderheid worden afgestemd voor de gewenste sfeer.

TERRAIN RESPONSE 2

Ons unieke Terrain Response 2-systeem analyseert zelf de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch de instellingen voor optimaal rijgedrag en maximale tractie door de respons van motor, transmissie, centraal differentieel en onderstelregelsystemen aan te passen aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond.

MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Dit 825 W audiosysteem heeft 16 kanalen en 18 luidsprekers, inclusief een tweekanaals subwoofer, die optimaal over het interieur zijn verdeeld. Het audiosysteem biedt ook Meridian Trifield-technologie om een fantastische luisterbeleving te creëren voor alle inzittenden.

ADAPTIEVE XENON KOPLAMPEN

Adaptive Xenon headlights swivel to follow the road, while static cornering lights illuminate the kerbside area in tight bends to give the driver a greater sense of confidence during night-time driving.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie
0-100 km/h (s)
Maximum koppel (Nm) Topsnelheid (km/h)
Binnen bebouwde kom (l/100 km)
Buiten bebouwde kom (l/100 km)
Gecombineerd (l/100 km)
Gecombineerde CO2-emissies (g/km) 

3.0 SDV6* diesel-hybride AUTOMAAT (4WD) 3,0-liter diesel (340 pk) met Stop/Start CONFIGUREREN


*Neem contact op met uw Land Rover dealer voor meer informatie en beschikbaarheid.
**In combinatie met elektromotor. 

6,9 700** 218 6,8 5,9
6,2 164

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw auto nog persoonlijker te maken.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.