Een markante evolutie, niet te vergelijken met elke andere Range Rover die u eerder hebt gezien - maar je ziet nog steeds direct dat het een Range Rover is.

Gerry McGovern Land Rover Design Director & Chief Creative Officer
PERSONALISEER UW AUTO

De Range Rover Evoque biedt u talloze mogelijkheden om uw auto te personaliseren. Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

MARKANT DESIGN

Het eigentijdse design en het unieke silhouet garanderen dat u overal het middelpunt van de belangstelling bent.

EIGENTIJDS INTERIEUR ONTWORPEN VOOR COMFORT

Leder met dubbele stiknaden en de keuze uit interieurafwerking in aluminium of hout zijn beschikbaar zodat u uw ideale ambiance kunt creëren. Koel-/verwarmbare voorstoelen met massagefunctie bieden nog meer zitcomfort, terwijl geavanceerde ambianceverlichting precies de juiste toon zet.

MEER DAN ALLEEN PRACHTIG DESIGN

De Range Rover Evoque is uitermate capabel onder uitdagende omstandigheden en treedt elk terrein en alle weersomstandigheden zelfverzekerd tegemoet. Daarnaast biedt hij nu een nog lager brandstofverbruik met onze E-Capability motor, die beschikbaar is met voor- en vierwielaandrijving.

DESIGN

DESIGN

BEKROOND DESIGN

De oplopende taillelijn, de krachtige schouders en het aflopende dak geven de Range Rover Evoque een capabele en dynamische uitstraling. U bepaalt de unieke details. Maak een keuze uit verschillende lichtmetalen velgen en uit diverse kleuren en afwerkingen, afhankelijk van uw smaak.

DESIGN

DESIGN

DOORDACHTE SNUFJES

Optionele adaptieve LED koplampen combineren markant design met bijzonder praktische eigenschappen. De instapverlichting projecteert een Range Rover Evoque symbool op de grond om in- en uitstappen te vergemakkelijken.

DESIGN

DESIGN

CREËER UW EIGEN INDIVIDUELE INTERIEUR

De kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door de strakke afwerking van de interieuroppervlakken. Personaliseer het interieur met uw favoriete materialen en kleurencombinaties in leder met dubbele stiknaden, interieurafwerking in aluminium of houtfineer*, en selecteer het glazen panoramadak om het interieur nog lichter en ruimer te maken.

*Indien Beschikbaar

/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

DYNAMISCH RIJPLEZIER

De Range Rover Evoque is bijzonder capabel onder alle rij- en weersomstandigheden. Het Adaptive Dynamics-systeem stemt de wielophanging af voor een nog dynamischer rijgedrag.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

ZELFVERZEKERD OFFROAD

Behoud grip met een programma elektronische stabiliteits- en tractiesystemen, die altijd actief zijn, ongeacht waar u rijdt en ongeacht de (weers)omstandigheden. Maak een keuze uit de Terrain Response-standen* Algemeen, Gras/Grind/Sneeuw, Modder/Sporen en Zand, terwijl de afdalingsremregeling (HDC)* afdalen van hellingen gemakkelijker en veiliger maakt. De bodemvrijheid is royaal en sensoren informeren u over de waterdiepte.

*Indien beschikbaar

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

INTUÏTIEF RIJGEDRAG

Active Driveline* evalueert continu uw rijgedrag, wegdek en rijomstandigheden en herkent mogelijkheden om boven de 35 km/h de vierwielaandrijving uit te schakelen. Indien de omstandigheden dat vereisen, kan het systeem de vierwielaandrijving binnen 200 milliseconden activeren voor extra tractie. Een ander hulpsysteem is All Terrain Progress Control*, dat u ondersteunt bij rijden met lage snelheid op gladde ondergrond.

*Indien beschikbaar

/

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

MAXIMUM LENGTE

4.371mm

Breedte 2.090 mm, hoogte 1.635 mm. Inklappen van buitenspiegels reduceert breedte van auto met 105 mm.

HOOFDRUIMTE ACHTERIN

1.010mm

Van zitting tot dak bij auto's met glazen panoramadak. De royale ruimte achterin betekent dat iedereen kan genieten van comfortabel rijplezier.

BAGAGERUIMTE

575liter

Met de achterbank omhoog op de 5-deurs uitvoering. Of u nu vakantiebagage of sportuitrusting wilt meenemen, de Range Rover Evoque biedt voldoende ruimte.

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

4,3l/100 km

Met de eD4-motor (gecombineerd). Een programma benzine- en dieselmotoren zorgt in combinatie met aluminium technologie voor veel kilometers per liter.

OPTIES

Niet alle getoonde producten zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen van de Range Rover Evoque

INTERIEUR

Een programma interieurafwerkingen en speciale details waarmee u uw eigen, individuele interieur kunt samenstellen.

EXTERIEUR

Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

OPTIE PACKS

Een programma opties dat nog meer mogelijkheden biedt voor personalisering.

TECHNOLOGIE & BEVEILIGING

Een uitgebreid programma intuïtieve technologieën onder handbereik.

ENTERTAINMENT

Ga niet alleen zelfverzekerd op weg, maar geniet ook van geavanceerd entertainment

ACCESSOIRES

Kies uitrusting om het meeste uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U UW AUTO KUNT PERSONALISEREN

Opties kiest u bij aankoop van uw auto, waarbij u op elk moment, niet alleen bij aankoop, originele Land Rover accessoires kunt toevoegen - afhankelijk van uw lifestyle of wensen.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserie-uitvoering voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Convertible carrosseriestijl voor een spraakmakende, visuele statement

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.