Een markante evolutie, niet te vergelijken met elke andere Range Rover die u eerder hebt gezien - maar je ziet nog steeds direct dat het een Range Rover is.

GERRY MCGOVERN LAND ROVER DESIGN DIRECTOR & CHIEF CREATIVE OFFICER
KARAKTERISTIEK DESIGN

De Range Rover Evoque biedt u talrijke mogelijkheden om uw auto te personaliseren in overeenstemming met uw stijl. Bijvoorbeeld door de keuze uit een grote variatie in kleuren en opties. In combinatie met het eigentijdse design en het unieke silhouet garandeert dit dat u overal de aandacht trekt.

MEER INFORMATIE
KRIJG UW LEVEN ONDER CONTROLE

InControl Touch Pro is Land Rover's infotainmentsysteem van de volgende generatie. Een systeem dat connectivity en entertainment in de Range Rover Evoque op het allerhoogste niveau brengt. Vind een parkeerplaats, stream uw favoriete muziek en volg zelfs een gestolen auto - InControl maakt uw leven gemakkelijker.

MEER INFORMATIE
INTERIEUR ONTWORPEN VOOR COMFORT

Leder met dubbele stiknaden en de keuze uit interieurafwerking in aluminium of hout zijn beschikbaar zodat u uw ideale ambiance kunt creëren. Koel-/verwarmbare voorstoelen met massagefunctie zijn beschikbaar als optie vanaf de HSE. Uitgebreide configureerbare ambianceverlichting zet daarbij de juiste toon.

MEER INFORMATIE
MEER DAN ALLEEN FRAAI DESIGN

De Range Rover Evoque is uitdagend terrein en slechte weersomstandigheden zelfverzekerd de baas. De E-Capability uitvoeringen, beschikbaar met voorwielaandrijving (2WD) en vierwielaandrijving (4WD), bieden nog lagere CO2-emissies en verbruikscijfers.

MEER INFORMATIE

DESIGN

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

BEKROOND DESIGN

De Range Rover Evoque is beschikbaar als Coupé, vijfdeurs en Convertible. De Coupé en vijfdeurs zijn beschikbaar in tot wel zes uitvoeringen, inclusief Pure, SE, SE Dynamic, HSE, HSE Dynamic en Autobiography. De Convertible is beschikbaar als SE Dynamic en HSE Dynamic, met stoffen Z-vouw Convertible dak-systeem in Ebony.

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

EVOQUE COUPÉ

Met zijn ranke lijnen biedt de Range Rover Evoque Coupé een krachtige interpretatie van eigentijds Brits design. Zijn atletische silhouet, compromisloze contouren en markante details trekken overal de aandacht.

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

EVOQUE VIJFDEURS

De vijfdeurs uitvoering garandeert praktische functionaliteit met behoud van de direct herkenbare designkenmerken van de Range Rover Evoque. Of u nu met familie of vrienden naar de stad gaat of op stap gaat voor een rustige lunch op het platteland, de comfortabele zitplaatsen van de auto zorgen ervoor dat iedereen comfortabel en ontspannen arriveert.

/
RANGE ROVER EVOQUE
/

EXTERIEURDESIGN

EXTERIEURDESIGN

HET EVOQUE PALET

Van rijke, diepe kleuren tot sprankelende metallic tinten bieden onze lakken het allernieuwste in pigment-technologie. Beken kleur met de keuze uit een grote variatie in lakkleuren, inclusief vier nieuwe premium metallic opties: Silicon Silver, Farallon Black, Carpathian Grey en Aruba.

/
VEELZIJDIG INTERIEUR
/

INTERIEURDESIGN

INTERIEURDESIGN

COUPÉ EN VIJFDEURS

De kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door de strakke afwerking van de interieuroppervlakken. Personaliseer het interieur met uw favoriete materialen en kleurencombinaties in leder met dubbele stiknaden, interieurafwerking in aluminium of houtfineer (indien beschikbaar), en selecteer het glazen panoramadak om het interieur nog lichter en ruimer te maken.

INTERIEURDESIGN

INTERIEURDESIGN

CONVERTIBLE

De sensatie van een convertible SUV wordt perfect versterkt door de vier volwaardige zitplaatsen van de auto. De voorstoelen bieden de nieuwste technologieën, zoals koel-/verwarmfunctie, om een ontspannen en comfortabel rijcomfort te garanderen. De strakke, architectonische lijnen van het interieur worden aangevuld door de door het hele interieur gebruikte hoogwaardige materialen. Voorbeelden zijn standaard generfd leder op de SE Dynamic en Oxford leder op de HSE Dynamic.

/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

INTERIEURAMBIANCE
/

INTELLIGENTE TOEGANG

INTELLIGENTE TOEGANG

ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP MET HANDSFREE-FUNCTIE

Open en sluit de achterklep met de minste moeite dankzij elektrische bediening en handsfree-functie. Indien de afstandsbediening wordt gedetecteerd, kan de achterklep worden bediend door met een voet onder de achterzijde van de auto te zwaaien.

/

TECHNOLOGIE

UNIEKE TECHNOLOGIE
/
INNOVATIE

Wij verbeteren continu onze motortechnologieën om de nieuwste innovaties te integreren, zoals intelligent Stop/Start-systeem, dat het brandstofverbruik met 5-7% reduceert in vergelijking met motoren van de vorige generatie. Lichtgewicht transmissies zorgen voor verdere verbeteringen van brandstofverbruik en CO2-emissies.

PRESTATIES OP DE WEG

Adaptive Cruise Control houdt zowel een gelijkmatige snelheid als een veilige afstand tot voorliggers aan; ideaal voor lange ritten. Adaptive Dynamics biedt de optimale balans tussen rijcomfort en controle, terwijl Torque Vectoring voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag zorgt. Samen resulteren ze in een verbonden, zelfverzekerd rijgedrag.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Capaciteiten behoren tot het DNA van elke Land Rover en stellen u in staat het zwaarste terrein en de moeilijkste condities gemakkelijker te overwinnen. Van Terrain Response tot Hill Descent Control zorgt ons programma zelf ontwikkelde technologieën dat u even zelfverzekerd op de weg als offroad kunt rijden.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

Dankzij onze bestuurderondersteunende systemen, die condities evalueren en u helpen in specifieke rijsituaties, kunt u zich beter concentreren op weg en verkeer. Zo waarschuwt de Blind Spot Monitor u bijvoorbeeld voor auto's in uw dode hoeken, informeert Traffic Sign Recognition u in het instrumentenpaneel over bepaalde verkeersborden langs de weg, zodat u sneller kunt reageren op eventuele beperkingen, en maakt een serie parkeertechnologieën het parkeren minder inspannend.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Onze modellen bieden de nieuwste state-of-the-art systemen voor verwarmen of koelen om u en uw passagiers optimaal comfort te bieden. Ongeacht temperatuur of weersomstandigheden, u arriveert altijd fris en ontspannen.

INFOTAINMENT

Uw smartphone en auto kunnen u een wereld aan informatie bieden en u entertained houden. Het 10" touchscreen van het navigatiesysteem toont u de te volgen route, terwijl uw voorpassagier tegelijkertijd op hetzelfde scherm naar een DVD of TV kijkt (bij touchscreen met Dual View-functie). Via InControl Apps kunt u apps op uw smartphone bedienen via het touchscreen van uw auto. Terwijl het Meridian™ audiosysteem uw muziek perfect weergeeft.

TECHNOLOGIE

Op de weg maakt Land Rover technologie, zoals Adaptive Cruise Control, ontspannen rijden van lange afstanden mogelijk. Adaptive Dynamics biedt een optimale balans tussen rijcomfort en controle en Torque Vectoring zorgt voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag. Samen dragen ze bij aan een geraffineerd en evenwichtig rijgedrag.

N.B.: Niet alle technologieën zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL (ATPC)

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat u in staat stelt om een gelijkmatige snelheid in te stellen wanneer u met uw Range Rover Evoque onder uitdagende condities rijdt. Of u nu rijdt op asfalt, grind, zand of sneeuw, ATPC werkt als een cruise control voor lage snelheid, zowel voor- als achteruit.

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

TERRAIN RESPONSE

Met Terrain Response voelt uw Range Rover Evoque altijd zelfverzekerd aan, ongeacht de omstandigheden. Het systeem is standaard op alle uitvoeringen met vierwielaandrijving (4WD) en geeft de bestuurder de keuze uit instellingen voor Gras, Grind en Sneeuw, Modder en Sporen, en Zand. Het resultaat is optimale tractie en een evenwichtig rijgedrag.

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

TORQUE VECTORING

Torque Vectoring-technologie vergroot de wendbaarheid en stabiliteit van de Range Rover Evoque in bochten - op de weg en offroad. Het systeem varieert continu de verdeling van het aandrijfkoppel over alle vier de wielen om grip en stuurgedrag te verbeteren.

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

ACTIVE DRIVELINE

Active Driveline biedt voordelen bij rijden op de weg en in offroad-situaties. Door de aandrijving naar de achterwielen te ontkoppelen wanneer deze niet nodig is - en deze weer naadloos in te schakelen indien de condities dat vereisen - reduceert het systeem wrijvingsverliezen in de aandrijving en maakt het een lager brandstofverbruik mogelijk. Bij offroad-rijden kan het aandrijfkoppel naar elk wiel worden gevarieerd op basis van de beschikbare grip.

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

CAPACITEITEN-VERGROTENDE SYSTEMEN

ADAPTIVE DYNAMICS

De Range Rover Evoque is bijzonder capabel onder alle rij- en weersomstandigheden. Het Adaptive Dynamics-systeem stemt de wielophanging af voor een meer dynamische rijbeleving door de bewegingen van de auto tenminste 1.000 keer per seconde te evalueren. Het reageert op commando's van de bestuurder en op oneffenheden in het wegdek voor een evenwichtig, vlak rijgedrag.

/
UNIEKE CAPACITEITEN
/

EXTREEM GETEST

WIELOPHANGING

Het is moeilijk om een Range Rover Evoque zwaarder te belasten dan wij al hebben gedaan. Om een ongeëvenaarde omvang van dynamische capaciteiten te kunnen garanderen, op de weg en offroad, is de Range Rover Evoque op onze state-of-the-art testbank blootgesteld aan de belasting van tien jaar autorijden - maar dan in een fractie van de tijd.

WINDSNELHEID

In onze klimaatkamers kunnen wij enkele van de meest uitdagende windcondities nabootsen waarmee de Range Rover Evoque in de echte wereld te maken krijgt. Niet alleen een blizzard met een snelheid van 240 km/h, maar ook situaties met hoge temperaturen en weinig luchtverplaatsing. Alleen door alle systemen tot hun absolute limieten te testen, kunnen wij echte betrouwbaarheid ontwikkelen.

WARM EN KOUD KLIMAAT

Onder real-world omstandigheden en in onze klimaatkamers bevriezen wij onze auto's tot -40° C en 'bakken' wij ze tot 50° C. Belangrijke functies en systemen worden vervolgens getest volgens onze zeer strenge normen. Daarmee zijn, zelfs in het meest afgelegen berg- of woestijngebied, comfort en betrouwbaarheid vanzelfsprekend.

OFFROAD

Van de met ijs bedekte testbanen in Arjeplog, Zweden, tot de meedogenloze woestijn van Dubai testen wij onze legendarische all-terrain capaciteiten om te garanderen dat deze vanzelfsprekend zijn voor al onze modellen. Prototypes worden ontwikkeld over circa 8.500 km van de meest uitdagende offroad-routes.

PRESTATIES

MOTOREN
/
TRANSMISSIE
/

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stem de Range Rover Evoque af op uw specifieke wensen met een programma stijlvolle, praktische accessoires die robuust en veelzijdig zijn en talloze mogelijkheden voor personalisering bieden. Alle accessoires zijn apart verkrijgbaar en kunnen op elk moment worden gemonteerd, niet alleen op het moment van aankoop van de auto.

FLEET & BUSINESS
/
TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserie-uitvoering voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

RANGE ROVER EVOQUE

Het exterieurdesign van de Convertible geeft de auto een krachtige visuele houding.

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Raadpleeg uw Land Rover dealer voor meer informatie.
*Meridian is een geregistreerde merknaam van Meridian Audio Ltd

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.