Een markante evolutie, niet te vergelijken met elke andere Range Rover die u eerder hebt gezien - maar je ziet nog steeds dat het een Range Rover is.

Gerry McGovern Land Rover Design Director & Chief Creative Officer

PERSONALISEER UW AUTO

De Range Rover Evoque biedt u talloze mogelijkheden om uw auto te personaliseren. Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

KARAKTERISTIEK DESIGN

Het eigentijdse design en het unieke silhouet garanderen dat u overal de aandacht trekt.

EIGENTIJDS INTERIEUR ONTWORPEN VOOR COMFORT

Omring uzelf met modern design. Kies uit leder met dubbele stiknaden, aluminium en houtfineer voor een exclusief interieur.

MEER DAN ALLEEN FRAAI DESIGN

De Range Rover Evoque is bijzonder capabel in uitdagende situaties, waarbij alle soorten terrein en alle weersomstandigheden zelfverzekerd tegemoet worden getreden. Een echte Land Rover in hart en nieren.

DESIGN

DESIGN

BEKROOND DESIGN

De oplopende taillelijn, de krachtige schouders en het aflopende dak geven de Range Rover Evoque een capabele en dynamische uitstraling. U bepaalt de unieke details. Maak een keuze uit verschillende lichtmetalen velgen en uit diverse kleuren en afwerkingen, afhankelijk van uw smaak.

DESIGN

DESIGN

DOORDACHTE SNUFJES

Innovatieve Xenon koplampen met LED signature-verlichting baden onder alle omstandigheden de rijbaan in een helder licht en dragen daarnaast bij aan de markante uitstraling en krachtige houding van de auto. De ranke buitenspiegels zijn voorzien van ‘verborgen’ richtingaanwijzers die alleen bij gebruik zichtbaar worden.

DESIGN

DESIGN

CREËER UW EIGEN
INDIVIDUELE INTERIEUR

De kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door de strakke afwerking van de interieuroppervlakken. Personaliseer het interieur met uw favoriete materialen en kleurencombinaties in leder met dubbele stiknaden, interieurafwerking in aluminium of houtfineer, en selecteer het glazen panoramadak om het interieur nog lichter en ruimer te maken.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

DYNAMISCH RIJPLEZIER

De Range Rover Evoque is bijzonder capabel onder alle rij- en weersomstandigheden. Het Terrain Response®-systeem stemt de wielophanging af voor een nog dynamischer rijgedrag.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

ZELFVERZEKERD
OFFROAD

Behoud grip met een programma elektronische stabiliteits- en tractiesystemen, die altijd actief zijn, ongeacht waar u rijdt en ongeacht de (weers)omstandigheden. Maak een keuze uit de Terrain Response®-standen Algemeen, Gras/Grind/Sneeuw, Modder/Sporen en Zand, terwijl de Hill Descent Control (HDC) afdalen van hellingen gemakkelijker en veiliger maakt. De bodemvrijheid is royaal en sensoren informeren u over de waterdiepte.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

EFFICIËNT RIJGEDRAG

Voor minimaal brandstofverbruik en maximale veelzijdigheid evalueert de Active Driveline continu uw rijgedrag, wegdek en rijomstandigheden en herkent mogelijkheden om boven de 35 km/h de vierwielaandrijving uit te schakelen. Indien de
omstandigheden dat vereisen, kan het systeem de vierwielaandrijving binnen 300 milliseconden activeren voor extra tractie.

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

MAXIMUM LENGTE

4.355mm

Breedte 2.090 mm, hoogte 1.635 mm. Inklappen van buitenspiegels reduceert breedte van auto met 105 mm.

HOOFDRUIMTE ACHTERIN

1.010mm

Van zitting tot dak bij auto's met glazen panoramadak. De royale ruimte achterin betekent dat iedereen kan genieten van comfortabel rijplezier.

BAGAGERUIMTE

550liter

Met de achterbank omhoog op de 5-deurs uitvoering. Of u nu vakantiebagage of sportuitrusting wilt meenemen, de Range Rover Evoque biedt voldoende ruimte.

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

5,9l/100 km

Met de eD4-motor in de stad. Een programma geavanceerde motoren, benzine en diesel, zorgt in combinatie met aluminium technologie voor veel kilometers per liter.

BEKIJK VOLLEDIGE SPECIFICATIES

OPTIES & ACCESSOIRES

Geef uitdrukking aan uw individualiteit

INTERIEUR

Een programma interieurafwerkingen en speciale details waarmee u uw eigen, individuele interieur kunt samenstellen.

EXTERIEUR

Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

OPTIE PACKS

Een programma opties dat nog meer mogelijkheden biedt voor personalisering.

TECHNOLOGIE EN BEVEILIGING

Een uitgebreid programma intuïtieve technologieën onder handbereik.

ENTERTAINMENT

Ga niet alleen zelfverzekerd op weg, maar geniet ook van geavanceerd entertainment.

ACCESSOIRES

Kies uitrusting om het meeste uit elke dag te halen.

ACCESSOIRES

Kies uitrusting om het meeste uit elke dag te halen.

TERUG

KIES UW UITVOERING

SPECIFICATIES

Kies de vijfdeurs carrosserie-uitvoering voor extra functionaliteit

SPECIFICATIES

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070