UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

DEALER ZOEKEN

Om een dealer te zoeken, vult u hieronder een postcode, plaatsnaam of dealernaam in:

Meer informatie over de gevolgen van de COVID-19 maatregelen voor de dienstverlening van onze dealers, vindt u op de website van uw lokale dealer. De links verschijnen in de hieronder getoonde zoekresultaten. Onze dealers staan ook in deze uitdagende tijd voor u klaar. Zij blijven een dienstverlening voor dringende gevallen garanderen, vooral waar het zorgverleners en hulpdiensten betreft.

DYNAMIC SEARCH

Bevestig locatie

##Location##

Wilt u rondom deze locatie zoeken?

JA NEE

PROEFRIT AANVRAGEN

Uw dealer beanwoordt graag al uw vragen en organiseert een proefrit om u te helpen bij het bepalen van het voor u ideale model.

GARANTIE

Ontdek meer over de 3 jaar volledige
fabrieksgarantie met een maximum van
100.000 km en 6 jaar carrosseriegarantie, plus een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg voor een periode van 3 jaar. Uw dealer vertelt u graag over de voordelen.

ZOEK ACCESSOIRES

Uw dealer is het juiste adres voor advies, levering en montage van originele Land Rover accessoires, passend bij uw lifestyle of gebruik van de auto. Maak een keuze uit opbergmogelijkheden, lichtmetalen velgen, designelementen en nog veel meer.

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze Land Rover dealers en Land Rover Service Partners voldoen aan Land Rover's hoge kwaliteits- en serviceniveaus om te garanderen dat uw (nieuwe) auto perfect wordt onderhouden.