BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

25 JAAR DISCOVERY

25 JAAR DISCOVERY

EEN ODE AAN UW UNIEKE BELEVENISSEN MET UW UNIEKE AUTO

Onze monteur zei dat één dag van onze tocht door Bolivia meer van de schokdempers vergde dan in een heel leven in Groot-Brittannië.

RIKARD BECKMAN

DE DISCOVERY HOUDT VOL

In 1989 rolde de eerste Discovery van de band. De miljoenste Discovery reed in één keer van Solihull naar Peking. En nu neemt de Discovery u mee voor een reis rond de wereld.

UW AVONTUREN IN BEELD

Een unieke auto verdient een unieke film. Daarom nodigden wij u uit om momenten in te sturen die de kracht, de veelzijdigheid en het hoge fun-gehalte van de Discovery in beeld brengen.

ONTROERENDE BEELDEN DIE ONS DEDEN GLIMLACHEN

U hebt bewezen dat de Discovery u veilig door stormen en diep water bracht, bergtoppen op en weer naar beneden, over zandduinen en naar de meest onherbergzame plaatsen op aarde.

BEKIJK WAAR U BENT GEWEEST

Wij maakten een showcase als ode aan enkele van de vele avonturen die u met ons hebt gedeeld. Volg de wereldreis van de Discovery en geniet van de rit.

Discovery Adventure

LAND ROVER ADVENTURE

Buitengewone reizen, speciaal voor u uitgezocht.

UW VERHALEN

Discovery Australia

WOESTIJNTOCHT

“Ongeveer drie jaar geleden kocht ik een van de eerste Discovery’s. Onlangs maakte ik samen met een vriend een lange reis door Australië (6.000 kilometer) met als hoofddoel om de Simpson-woestijn over te steken. Wij zijn intussen terug en de auto heeft ons geen enkele keer in de steek gelaten.”

MIKE MONTGOMERY, AUSTRALIË

Discovery USA

REDDINGSEXPEDITIE

“Ik heb mij aangesloten bij de Texas Rovers-club en leerde van een voormalig Land Rover Experience-instructeur waartoe mijn Discovery in staat is. Ik ben lid geworden van een non-profitexpeditie, nam deel aan reddingsexpedities na overstromingen en tornado’s, en heb wereldwijd vrienden gemaakt die ik zonder mijn Discovery nooit had leren kennen.”

CHRIS DUKE, VS

Discovery INDONESIA

VAN DUITSLAND NAAR INDONESIË

“Mijn Discovery behoorde ooit toe aan de Federale Politie in Duitsland en had extra uitrusting, maar nu gebruik ik hem in Indonesië als werkpaard voor doordeweeks en dappere krijger voor het weekend: van kamperen tot vee drijven.”

AHMAD RAVI, INDONESIË

Discovery Wales

ALLE CAPACITEITEN GETEST

“Fantastische vakantie met mijn Discovery in Wales. Ik heb volop genoten van wat de auto allemaal kan in deze bijzondere omgeving.”

CLEMENTINE BERGMANS, BELGIË

Discovery Denmark

MET HET HELE GEZIN NAAR HET STRAND

“Ik ging met het gezin op vakantie naar de Deense westkust in onze Discovery, die wij Diva noemen. Verscheidene kilometers strand zijn vrij toegankelijk voor auto’s. Je rijdt er rechtstreeks op vanaf de weg. Mijn zoon maakt zich klaar om te gaan surfen.”

STEFAN MURAWSKI, DUITSLAND

Discovery England

MAAK MEER VAN VRIJE TIJD MET DE DISCOVERY

“Ik laat het werk achter mij en geniet van mijn Land Rover Discovery.”

STEPHEN HAYNES, VERENIGD KONINKRIJK

Discovery Adventure

RUST EN ONTSPANNING IN DISCOVERY-STIJL

"Ik laat het werk achter me en geniet van mijn Land Rover Discovery."

EDUARD CARRILLO, SPANJE

Discovery Russia

IN DE BOSSEN

“De Discovery; gefotografeerd in de pijnbossen van Altai, boven de Ob-rivier.”

OLEG SHUPIN, RUSLAND

Discovery Italy

EEN DISCOVERY IS VOOR HET LEVEN

“Mijn eerste auto was een tweedehands Discovery 200Tdi uit 1994. In 1998 kocht ik een nieuwe Discovery 300Tdi, waarover ik nog steeds heel tevreden ben. Twintig jaar Discovery! Het gezin rijdt een Range Rover Sport. Ik kijk uit naar de nieuwe Discovery maar één ding is zeker: mijn 300Tdi doe ik nooit weg.”

MATTEO FAROLDI, ITALIË

Torres Del Paine

DISCOVERY

De Discovery gaat geen enkele uitdaging uit de weg

Component Error

  • Component Schema: Ready To Go Bar
  • Component View: ready-to-go-bar
  • Component Id: tcm:289-82937-v25