DE SV-COLLECTIE

Ontdek de nieuwste creaties van Special Vehicle Operations

Closeup of 'Commissioned for' tag

NEW RANGE ROVER BY SV BESPOKE

Wij maken het speciaal, u maakt het uniek.

New Range Rover SV

NEW RANGE ROVER SV

 

Een sublieme interpretatie van Range Rover luxe en verfijning.

Side view of Range Rover SV

NEW RANGE ROVER SPORT SV

Baanbrekende innovatie gecombineerd met technologische primeurs in een SUV. 'Betere prestaties' is een understatement.

EEN ONVERGELIJKBAAR GEVOEL

Al meer dan 70 jaar verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is. Bij Special Vehicle Operations verleggen wij de grenzen nog verder. Hier versterken wij onze uitmuntende techniek en het iconische vakmanschap om de meest unieke voorbeelden van Land Rover luxe en prestaties te creëren.

HET BESTE NOG EXCLUSIEVER MAKEN

Nooit genoegen met iets nemen, altijd zoeken naar verbetering. Onze designexperts, technische visionairs en ervaren ambachtslieden worden allemaal gedreven door een verlangen naar het sublieme. Experimenteren, samenwerken, concurreren, maar nooit genoegen met iets nemen. Wij vragen ons altijd af: "Wat als wij het best nog verfijnder, dynamischer en nog meer van u kunnen maken?’

DE ALLERBESTE AFWERKINGEN EN MATERIALEN

Uiterst nauwkeurige details, perfectie als obsessie. Het gebruik van prachtige materialen, kleuren en afwerkingen is een belangrijke onderscheidende factor voor SV. Neem de keramische interieur- en exterieurdetails van de New Range Rover SV. Het symboliseert onze expressie van moderne luxe en is een puur en sterk materiaal, met een gladde, koele en tastbare afwerking – normaal gesproken voorbehouden aan luxe horloges en sieraden.

EEN UNIEKE VERBINDING CREËREN TUSSEN BESTUURDER EN AUTO

Het Special Vehicle Operations Technical Center is een speciaal gebouwd 'centre of excellence' met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. Dit state-of-the-art centrum creëert speciale auto's met ongeëvenaarde opties en luxe. Het is verdeeld in vier kernzones: VIP Commissioning Suite, Manufacturing Facility, Paint Facility en een F1-achtige Technical Suite.