UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

LAND ROVER ASSISTANCE PECHVERHELPING

Elke nieuwe, via een erkende dealer geleverde Land Rover biedt standaard 3 jaar pechverhelping. Bij pech kunt u 24 uur op 24 terecht bij Land Rover Assistance via het gratis nummer 0800 555 07 77 of het betalend nummer +31 (0) 59 239 0067. Of u kunt in uw Land Rover de linkerknop in de hemelconsole onder de achteruitkijkspiegel induwen om rechtstreeks met de centrale verbonden te worden. Onze technici zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

Ook in het buitenland staat Land Rover Assistance altijd paraat. U geniet een dekking die vergelijkbaar is met de dekking in uw eigen land. Uzelf en uw Land Rover worden gerepatrieerd indien een herstelling ter plekke niet mogelijk is.

VOORDELEN VAN PECHVERHELPING

U kunt rekenen op pechverhelping. De voordelen van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de hele garantieperiode voor de nieuwe auto. Een door Land Rover opgeleide technicus kan het probleem doorgaans oplossen langs de kant van de weg. Als dat niet het geval is, nemen we uw auto mee naar de door Land Rover erkende werkplaats en organiseren en betalen we de voortzetting van uw reis. In bepaalde omstandigheden, betalen we zelfs een hotelovernachting.

HERSTELLING VAN ONGEVALSCHADE

Het programma voor de herstelling van ongevalschade geeft u toegang tot ons netwerk van werkplaatsen. De specialisten in deze werkplaatsen werden gecertificeerd nadat ze een doorgedreven opleiding volgden om alle types van schade het hoofd te bieden, van kleine beschadigingen tot grote ongevalschade. We gaan tot het uiterste om te zorgen dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.

WAT U MAG VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-uitrusting die de mechanische en elektronische systemen van de auto uitlezen en vervangen defecte onderdelen door originele Land Rover-onderdelen.

WANNEER HET WERK GEDAAN IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw auto wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en uw servicefiche wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele onderdelen van Land Rover werden speciaal voor uw auto ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de levensduur van uw Land Rover zullen verhogen.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te verzekeren, beveelt Land Rover enkel olie van het type Castrol EDGE Professional aan voor uw auto, de meest performante olie ooit van het merk.