LAND ROVER ASSISTANCE

Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Land Rover Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur. De extra diensten van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de garantieperiode voor nieuwe auto’s.

Hulp bij noodgevallen

Neem in geval van een calamiteit – bijvoorbeeld stranding of dreigende stranding – altijd eerst contact op met Land Rover Assistance. Alleen dan kan er sprake zijn van hulpverlening vallend onder het Land Rover Assistance programma.

U kunt Land Rover Assistance bereiken via telefoonnummer:

0800 5550777

(Vanuit het buitenland belt u: +31 20 592 92 61)

N.B.: Raadpleeg voor meer informatie het handboek Garantievoordelen dat deel uitmaakt van de voertuigdocumentatie.

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, zullen de medewerkers van de Land Rover Assistance meldkamer de volgende gegevens van u nodig hebben:

  • Uw naam of de naam van de eigenaar van de auto
  • De plaats waar de auto zich bevindt
  • Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
  • Het chassisnummer/kenteken/model van de auto
  • Een beschrijving van het probleem

Alle medewerkers spreken en verstaan meerdere talen en zullen binnen de voorwaarden van de hulpverlening al het mogelijke doen om u optimaal te helpen. Wij verzoeken u in een pechgeval zelf geen maatregelen te nemen die Land Rover Assistance ook voor u kan uitvoeren. Extra kosten die u dan maakt, kunnen namelijk niet worden vergoed.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.