EXPERIENCE TRAININGEN

Land Rover driving on a dirt road

LEVEL 1 EXPERIENCE

Ontwikkel uw rijvaardigheid onder begeleiding van professionele instructeurs. Krijg een groter begrip van controle van de auto, omgaan met obstakels en het beoordelen van moeilijke rijomstandigheden. Ervaar het rijden op steile hellingen, maken van afdalingen, rijden op dwarshellingen en maken van doorwadingen.

Range Rover driving through water

LEVEL 2 EXPERIENCE

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Oefen verschillende offroad-elementen en krijg meer zelfvertrouwen om zelf offroad op avontuur te gaan. Zodra u de Level 1 Experience hebt afgerond, bent u klaar voor de geavanceerde Level 2 Experience.

Range Rover driving on a forest road

HALVE DAG EXPERIENCE

Maak kennis met professioneel offroad-rijden. Tijdens een Halve Dag Experience hebt u de beschikking over een Land Rover model naar keuze en een instructeur. Hebt u behoefte aan een specifieke opleidingswens of een aanvullende training, of wilt u gewoon een leuke dag terreinrijden? Tijdens een Halve Dag Experience wordt een programma op maat samengesteld op basis van uw wensen en behoeften.

Person holding a winch rope

RECOVERY EXPERIENCE

Tijdens deze training leert u hoe u een auto veilig en effectief uit situaties kan halen zonder het gebruik van een lier. U raakt bekend met de verschillende materialen en technieken die hierbij van pas kunnen komen

Range Rovers in front of Warsaw Palace of Culture

MOBIELE EXPERIENCE

Ons team kan ook een unieke offroad-rijbeleving verzorgen op een locatie van uw keuze. Deze unieke en gedenkwaardige dag wordt volledig afgestemd op uw wensen.

Land Rover Experience guests using a winch

WINCH EXPERIENCE

Het hoofddoel van deze training is u de techniek en werking van de lier te leren begrijpen en uw liervaardigheid in verschillende situaties te vergroten. De Winch Experience is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover.

RONDLEIDINGEN BIJ LAND ROVER

Range Rover Side View

VIP RANGE ROVER RONDLEIDING

Na uw ontvangst door uw persoonlijke begeleider, wordt u ondergedompeld in de wereld van Range Rover in Solihull. Uw rondleiding begint met een bezoek aan het MeridianTM Theatre, waarna u door een chauffeur naar belangrijke onderdelen van het productieproces wordt gereden. Uw VIP-rondleiding is inclusief drankjes, een persoonlijke begeleider en toegang tot speciale afdelingen.

Rondleidingen en fabrieksbezoeken kunnen direct bij Land Rover worden geboekt. Hieronder vindt u meer informatie.

Range Rover Design Desk

SOLIHULL FABRIEKSBEZOEK

Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Land Rover, met een rondleiding langs de nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten in Solihull, waar de Range Rover, Range Rover Sport en Discovery worden gebouwd. Bekijk het zorgvuldig gestuurde carrosserieconstructie-proces en ontdek hoe auto's worden afgebouwd totdat ze klaar zijn om aan klanten te worden geleverd.

Rondleidingen en fabrieksbezoeken kunnen direct bij Land Rover worden geboekt. Hieronder vindt u meer informatie.

HALEWOOD FABRIEKSBEZOEK

Maak een rondleiding door de Land Rover fabriek in Halewood en bekijk het productieproces van de Range Rover Evoque en de Discovery Sport. Bekijk het persen van de panelen, het lassen, afdichten en monteren van carrosseriepanelen, voordat de auto's beginnen aan hun reis door de 3 kilometer lange afbouwlijn. Aan het einde hiervan rollen de auto's volledig getest en klaar voor de klanten van de productielijn.

Rondleidingen en fabrieksbezoeken kunnen direct bij Land Rover worden geboekt. Hieronder vindt u meer informatie.