UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ontdek ons buitengewone programma onderscheidende, capabele en veelzijdige modellen, die net als onze uitgebreide services zijn ontworpen om gemoedsrust te bieden aan u en uw bedrijf.

SPECIALE KLANTEN

 

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid programma van uiterst capabele, luxueuze modellen, waarbij wij voorzien in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en klanten die een gepantserde auto willen aanschaffen.

NOODDIENSTEN

Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

DIPLOMATIC ​​SALES

Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een programma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

EMBASSY SALES

Land Rover biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeftes van de ambassadewereld.

CONTACT

Wilt u meer weten over hoe Jaguar en Land Rover modellen de uitstraling van uw bedrijf kunnen versterken, neem dan contact op met ons Fleet & Business Team.