BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ontdek ons buitengewone programma onderscheidende, capabele en veelzijdige modellen, die net als onze uitgebreide services zijn ontworpen om gemoedsrust te bieden aan u en uw bedrijf.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreide programma, bestaande uit zowel Land Rover als Jaguar modellen, kan eenvoudig worden beheerd in één praktische wagenpark-overeenkomst. Aan alle wensen en behoeftes van onze klanten, van de zakelijke rijder tot de wagenparkbeheerder, kunnen wij voldoen dankzij ons brede programma modellen en uitvoeringen.

/

ONZE SERVICES EN DEALERS

Verzeker uw Land Rover van optimale zorg en bescherming met ons programma speciaal ontwikkelde producten en services.

/

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid programma van uiterst capabele, luxueuze modellen, waarbij wij voorzien in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en klanten die een gepantserde auto willen aanschaffen.

 • NOODDIENSTEN

  Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

 • DIPLOMATIC ​​SALES

  Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een programma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

 • EMBASSY SALES

  Land Rover biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeftes van de ambassadewereld.

 • GEPANTSERDE AUTO’S

  Ons toonaangevende niveau van bescherming, verfijning en capaciteiten manifesteert zich in Land Rover's gepantserde uitvoeringen zoals de Range Rover Sentinel, gebouwd bij Special Vehicle Operations.

CONTACT

Voor alle vragen, wensen en eisen van uw bedrijf voor uw wagenpark, kunt u contact opnemen met ons Salesteam.

/