BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Mountain landscape.

ABOVE & BEYOND

Beste Land Rover klanten,

Het zijn uitzonderlijke tijden. Ons anders zo vrije leven werd plotseling beperkt, en tegelijkertijd toonden wij als gemeenschap kracht en solidariteit. Het coronavirus overwinnen wij iedere dag een beetje meer, maar blijft nog even een uitdaging vormen voor onze samenleving. Wij zijn veel dank verschuldigd aan de hulpverleners. Deze helden zullen wij bij Jaguar Land Rover ook de komende weken en maanden blijven ondersteunen.

Onze Land Rover dealers bleven actief gedurende de afgelopen periode, waarbij de nadruk lag op de meest noodzakelijke werkzaamheden. Nu stap voor stap de regels worden versoepeld, staan wij uiteraard nog steeds voor u klaar. Bij al onze dealerbedrijven zijn de nodige voorzorgen genomen op het gebied van ‘social distancing’ en hygiëne. De persoonlijke en hoogstaande dienstverlening die u van onze dealers gewend bent, blijft uiteraard gegarandeerd.

Aarzel dus niet om een afspraak te maken voor verkoop of onderhoud, via telefoon of e-mail, met één van onze Land Rover dealers. Check ook de website van de betreffende dealer voor eventuele aanvullende informatie met betrekking tot de actuele dienstverlening. Zo helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Daarnaast blijft de klantendienst van Land Rover Nederland bereikbaar via:

00800 33 86 70 50 (gratis)
+31 (0)20 714 39 89 (betaald)
info@contactlandrover.nl

Wij kijken ernaar uit om u weer persoonlijk terug te zien. Voorlopig op anderhalve meter afstand en zonder handdruk, maar even hartelijk en vol ambitie om samen deze uitdaging te overwinnen.

Met vriendelijke groet,

Marc Bienemann
Algemeen Directeur Jaguar Land Rover Nederland

VERANTWOORD TE WERK GAAN - ONZE LAND ROVER 'SAFE BUSINESS COMMITMENT'

 • ONZE DEALERS ZIJN GEOPEND

  Al onze showrooms zijn voor u geopend*. Uiteraard kunt u onze dealers ook altijd bereiken zonder bezoek ter plaatse, zowel telefonisch als online. Verder bieden de meeste van onze dealers haal- en brengdiensten aan en blijven zij nieuwe en bestaande orders verwerken.

  Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Land Rover dealer.


  *Met inachtneming van alle geadviseerde veiligheidsmaatregelen.

 • Land Rover dealership.

  ONZE WERKPLAATSEN

  Ook onze werkplaatsen zijn geopend, waarbij wij u de service bieden die u gewend bent, waarbij wij uiteraard rekening houden met alle geadviseerde veiligheidsmaatregelen, inclusief de nodige afstand. Op deze manier willen wij elk risico op besmetting vermijden, zowel voor onze medewerkers als voor u. Onze werkprocessen zijn hierop afgestemd.

  Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw Land Rover dealer of met onze centrale klantendienst.

  Tel.: 00800 33 86 70 50 of +31 (0)20 714 39 89

 • LAND ROVER PROEFRITTEN

  Wanneer u een proefrit wilt maken, voorzien wij u graag van het door u gewenste model, waarbij wij uiteraard alle veiligheidsvoorschriften in acht zullen nemen. Als u snel in een nieuwe Land Rover wilt kunnen rijden, hebben wij een uitgebreid programma voorraadmodellen voor u beschikbaar. U kunt uw gewenste model zoals gewoonlijk vinden via onze autozoekfunctie.

  Voor meer informatie en voor een uitleg over het gehanteerde proefritproces, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Land Rover dealer.

DIENSTVERLENING

 • CONTACTLOZE HAAL- EN BRENGSERVICE

  Beschikbaar bij sommige van onze dealers*: onze Land Rover haal- en brengservice. Afhankelijk van de aard van de vereiste onderhouds- of reparatiewerkzaamheden, kunt u de beschikking krijgen over een huurauto. De overhandiging van de sleutels en de huurovereenkomst wordt voorbereid en vindt plaats in snelle uitwisseling met voldoende afstand. Als u uw Land Rover liever bij uw dealer afgeeft, kunt u de auto parkeren op de eigen parkeerplaats en de sleutels afgeven. Wij nemen contact met u op zodra uw auto klaar is. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover dealer.


  *Op de website van uw dealer kunt u zien of deze dienst wordt aangeboden.

 • UW DIGITALE SERVICECONTROLE

  Land Rover digitaliseert elk bezoek van uw auto aan de werkplaats* zodat u zoveel mogelijk thuis kunt blijven. Onze Electronic Vehicle Health Check geeft u een handig overzicht, ongeacht de locatie, van welke service nodig is voor uw auto. U ontvangt een exact rapport (zo nodig met foto's en video's) en heeft dus de mogelijkheid om direct via mail of telefoon toestemming te geven voor eventuele reparaties.


  *Beschikbaar bij sommige dealers. Op de website van uw dealer kunt u zien of deze dienst wordt aangeboden.

 • ONLINE RESERVERINGSSERVICE

  Boek uw volgende serviceafspraak voor uw Land Rover eenvoudig via het online aanvraagformulier vanuit de website van uw dealer. Voer uw gegevens in en verstuur het formulier. Uw Land Rover dealer neemt vervolgens contact met u op om de afspraak vast te leggen op een moment dat u het beste schikt.

ALGEMENE INFORMATIE

 • a Land Rover vehicle.

  ONTSMETTING VAN AUTO’S

  Land Rover Nederland en alle Land Rover dealers houden de laatste COVID-19 informatie nauwlettend in de gaten en volgen alle officiële instructies op. Dit omvat aankondigingen en gedragscodes van de Wereldgezondheidsorganisatie, het RIVM en de overheid. Een onderdeel hiervan is de grondige desinfectie van de auto’s.

 • Range Rover.

  HET LAATSTE LAND ROVER NIEUWS

  Blijf snel en altijd op de hoogte. Op onze social media-kanalen vindt u gemakkelijk al het laatste nieuws over ons merk. Gebruik onze verschillende sociale kanalen om met ons in contact te komen en maak uw tijd thuis wat aangenamer.

 • ONZE SPECIALE AANBIEDINGEN

  Op dit moment hebben wij mogelijk meer tijd dan normaal. Een geweldige gelegenheid om op uw gemak door grote aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s te bekijken en de juiste Land Rover voor u te vinden. Ontdek hier bovendien onze limited editions en nieuwe auto’s uit voorraad.