PLUG-IN HYBRID LAND ROVER VERSUS WERELDKAMPIOEN KITESURFING TIJDENS 'THE PERFECT STORM'

Dat ook de Land Rover plug-in electric hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

‘The Perfect Storm’ was een unieke uitdaging voor de Land Rover Discovery Sport P300e Electric Hybrid. Een challenge waarmee deze versie van de Discovery Sport heeft bewezen dat die dezelfde uitdagingen aankan als zijn ‘gewoon’ aangedreven broers: windstoten van 100 km/h, modderige duinpaden en klapzand. De benzine- en elektromotoren en de vierwielaandrijving werkten krachtig samen en om tijdens de dertig kilometer lange race optimale grip te bieden en snelheid te behouden. Het resulteerde in een spannende strijd met en een overwinning op de tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon.

De Discovery Sport P300e PHEV

Meer informatie over de Discovery Sport P300e PHEV vindt u elders op onze site. En met de configurator kunt u uw persoonlijke Discovery Sport samenstellen, perfect voor al uw eigen avonturen.