De wereld van Land Rover is eindeloos groot en er valt onmetelijk veel in te beleven. Om ervoor te zorgen dat u er zoveel mogelijk van ontdekt, is er de Land Rover Club Nederland: daarmee geniet u als Land Rover eigenaar van uitzonderlijke promoties, aanbiedingen en extra’s. Als kers op de taart zoeken we voortdurend naar unieke events en reiservaringen om nóóit te vergeten.

Exclusieve pleziertjes, op maat van uw Land Rover en uw leven

Ons gevarieerd en steeds veranderend aanbod bestaat uit vier categorieën die uw keuze vergemakkelijken: Travel & Lifestyle, Shopping & Service, Events & Entertainment en Land rover Experience. Met een maandelijkse Land Rover Club E-newsletter brengen we u op de hoogte van alle nieuwe, en vooral, niet-te-missen deals.

U kunt hierbij denken aan een kookclinic in De Librije. Onder leiding van de keukenbrigade van Jonnie en Thérèse Boer, trouwe ambassadeurs van Land Rover. Inspiratie opdoen in het exclusief voor Land Rover gemaakte kookboek van ambassadeur Sergio Herman. Een Land Rover Ice Drive Experience in Lapland. Of een huiskamerconcert bijwonen van ambassadeur Miss Montreal. Een kleine greep uit de diversiteit van het aanbod dat u op de Land Rover Clubwebsite tegenkomt.

/

WORD U LID?

De Land Rover Club wil er zijn voor alle rijders. Daarom zijn ook eigenaars van een tweedehands Land Rover of van een Land Rover die in het buitenland gekocht is, welkom. De auto mag dus bijvoorbeeld ook bij een particulier gekocht zijn. Interesse? Klik dan snel op de link hieronder: dan bent u meteen aan boord van de Land Rover Club.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.