UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NEW RANGE ROVER SV

NOG MEER LUXE. NOG MEER VAN U

De New Range Rover SV biedt meer keuze, groter vakmanschap en functionele toevoegingen voor degenen die op zoek zijn naar ware personalisatie.

SV SIGNATURE SUITE

Het summum van SV-interieuropties voor de Range Rover is onze exclusieve SV Signature Suite met 4 zitplaatsen. Met een middenconsole over de hele lengte van het interieur – met functionaliteit die verborgen blijft totdat deze nodig is – is dit een ongeëvenaarde ambiance voor onze meest veeleisende klanten.

RANGE ROVER SPORT SVR

DE SNELSTE RANGE ROVER ALLER TIJDEN

De Range Rover Sport SVR vormt het hoogtepunt van Land Rover prestaties en biedt opwindende nieuwe niveaus van vermogen en rijgedrag.

PUUR VERMOGEN

De Range Rover Sport SVR accelereert van 0-100 km/h in 4,4 seconden en heeft een topsnelheid van 283 km/h*. Zijn 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor ontwikkelt een maximum vermogen van 423 kW/575 pk en een koppel van 700 Nm. Supersnelle prestaties onder alle omstandigheden.

NEEM CONTACT OP MET EEN SV-SPECIALIST

Onze SV Specialist Centres zijn uw bestemming om de SV-auto van uw dromen samen te stellen.

*Per land verschillend